takıntı' Alıntı:
Arkadaşım sizin derdiniz ne ben anlamdım ben sitede çok eski değilim konuşmak tanışmak için bir mesaj attık allah razı olsun pişman ettiniz
eğer sitedekilerin hepsi sizin gibiyse zaten muhabbetimiz olmasın bi küfür etmediğiniz kaldı.Ama olsun sanada eyvallah bişey demiyorum
takıntı, lütfen ismin gibi takıntılı olma ve bu şekilde asabi cevaplar yazma çünkü gereği yok.burda kimsenin sana kötü bişey dediği yada küfür ettiği yok.sanırım sitede yeni olduğun gibi forumlarda da yenisin.burda sana söylenen gereksiz mesaj kirliliğini önlemek içindir.senin sorularının hazır cevapları zaten varken bir başka topic açmanın ne gereği var.senin gibi 100 kişi bu tip topic açsa içinde bölük pörçük, fazla işe yaramayan kaç tane gereksiz topic olacak bir düşün.peki sonra ne olur.kimse aradığı bilgiye düzgünce ulaşamaz ve bu katlanarak gider çünkü herkes istediği bilgiyi bulamadığı için yeni bir topic açar.
yani gereksiz asabileşme, kuruntu yapma.alt tarafı 10 dk sitede dolansan zaten istediğin %80 cevabı beklemeye gerek kalmadan bulacaksın zaten.yanlış mıyım?
mod arkadaşlardan da rica ediyorum bu topiği temizleyip keeway başlığına taşısınlar.en iyisi bu çünkü...
not: 2 defa mesaj yazmak yerine, yazdığın mesajın hemen altındaki "değiştir" butonunu kullanırsan gereksiz mesaj kirliliğini önlemeye ayrıca yardımcı olursun...