Arkadaşlar,
Son yapılan motosiklet fuarından aldığım ve kedileri uzak tutma konusunda çok memnun kaldığım Kedisavar adlı ürünü tekrar almak istiyorum.Ancak, üretici - satıcı bilgisine ulaşamıyorum.
Konu ile ilgili yardım rica ediyorum
37.50 ytl mi?!?
Daha once forumda cesitli basliklar altinda tartisilmisti, sahsen ben cok daha ekonomik cozumler olan naftalin/ernet veya bildigin bocek ilaci (shelltox vs.) kullanmani tavsiye ederim. Ayni isi goruyor.
nasıl bırsey kı bu Tam olarak nasıl bırsey ve ne ıse yarıyor motor park halındeyken ustune cıkmasınımı engellıyor yoksa yolda gıderken onune cıkan kedılerımı kacırıyor
O senin bahsettiğin hayvancık denen mendaburlar senin seleye de pislesinler, yırtsınlar, dilediğince üzerini mekan edinip çiftleşsinler,kokudan motora bineme seni de görürüz Celiciğim:mrgreen:
öylemi Mehmet abi vay adiler yaa bende sadece mışııl mışııl uyuyolar sanıyodum ben kedileri severim de böyle sarışın tombiş olanları :mrgreen:
bilen bilir bizim Kadıköy2ün Pisilerini
Ben motorun yanına gidiyorum, seleden bana uyuşuk uyuşuk bakıyor, şöyle göz ucuyla ''He abi sen mi geldin..'' gibi. Hamile oluyorlar bu zamanlarda ve Sakin sakin konuşuyorum onularla, kızım git bak motor bana lazım falan gibi.İlk başlarda koltuk altı bagajının kilitini Çıt diye açınca kaçarlardı, şimdi koltuğu tamamen kaldırınca yere düşene kadar gitmiyorlar:mrgreen: İşin ilginci yere düştüklerinde de ne zaman gideceksin abiyy der gibi bakıyorlar:mrgreen:
Benim Kedilerle ilgili bir sorunum yok gerçekten, heleki onlara zehir sıkacak, tekmeleyecek, canlarına ot tıkayacak bir Haleti Ruhuyede değilim hiç, iyiki de olmadım:silent: