Kedim mısır ekmeği yiyor

Benim tekirde emek gördü mü dayanamıyor 2 aylıkken kapımızın önüne bırakmışlar. Süt ürünleri vermiyoruz laktoz bulunduğu için bazılarına dokunabiliyormuş ayrıca kısa tüylü alman pointerımde ekmeği çok sever.

Kedi maması ne tavsiye edersiniz ben apettie aldım yavru için onu yiyor şimdilik.

tavsiye olarak bişey diyemem ama kendi kullandığım mamayı söyleyebilirim.
nd tahılsız

Biz karıştırıyoruz. Purina pahalı ama tabi bayılıyor. Friskies'i gık etmeden gömüyor. Arada değişiklik olsun diye Whiskas veriyoruz. Purina'yı bu iki markaya da karıştırınca gömüyor. Tabi et, tavuk, balık. Bunların pişmişlerini de yedikçe paylaşıyoruz (sıkıyorsa paylaşma!). Şekerli şeyler zarar, kuru üzüm ve soğan aşırı zarar...

Motosikleti
D400
Biz karıştırıyoruz. Purina pahalı ama tabi bayılıyor. Friskies'i gık etmeden gömüyor. Arada değişiklik olsun diye Whiskas veriyoruz. Purina'yı bu iki markaya da karıştırınca gömüyor. Tabi et, tavuk, balık. Bunların pişmişlerini de yedikçe paylaşıyoruz (sıkıyorsa paylaşma!). Şekerli şeyler zarar, kuru üzüm ve soğan aşırı zarar...

Whiskas verme hocam, acayip zararlı bir mama. Bu kadar sikayet varken hala nasıl satışına izin veriliyor anlamıs değilim.

bir kedi bayıla bayıla yiyorsa %70 kötü mamadır. Cünkü kötü mamaları sevsinler diye ekstra şeyler ekliyorlar içine

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar