Kedilerin iflah olmaz motosiklet sevgisi / Kadir Ecevit

Hepsini denedim, 3 kere sele kaplattım, çivili tahtayı lastikle seleye bağlamaktan başka çözüm yok.

Çok güzel bir konu, ben de bu konudan muzdarip(tim), ama artık takmıyorum :mrgreen:

Selemi bile yırttı küçük hayvanlar. Ama onlara da yazık değil mi? :p

Not: Bir ara ben de bu konuyu araştırırken bir topic açma hatasında bulunmuş olacağım ki açtığım topic hemen kitlenmişti.
Moderatör arkadaşlara selam.

Ben sorunumu naftalin ile çözdüm. Bence kesin çözüm naftalin.

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Naftalin denedim ama hayvan bu kez gaz maskesiyle mi geldi bilmiyorum, sağı solu parçalayıp gitmiş. Herhalde sinir oldu. Nöbete mi kalksam acaba?

Bu yorumu yapani sevdim.
Espirili arkadaşmiş :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kediler soğan kokusu ve limonu sevmiyorlar
kuru soğanı ortadan kesip seleye süreceksiniz,üzerine de limon damlatın
Sanırım soğan ve limon onları önce cezbediyor"aha balık çöpü bulduk" diye zıplıyorlar motorun üzerine ve sonra hiç bir sey bulamayınca vazgeçiyorlar orada olmaktan.

kediler soğan kokusu ve limonu sevmiyorlar
kuru soğanı ortadan kesip seleye süreceksiniz,üzerine de limon damlatın
Sanırım soğan ve limon onları önce cezbediyor"aha balık çöpü bulduk" diye zıplıyorlar motorun üzerine ve sonra hiç bir sey bulamayınca vazgeçiyorlar orada olmaktan.

İyi de soğan ve limon sürülmüş seleye sonra biz nasıl oturacağız ? . Arkamız o şekilde kokarsa elalem ne der ? Hanım eve almaz valla.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:36 ----------

Ben sorunumu naftalin ile çözdüm. Bence kesin çözüm naftalin.

Evet ben de naftalinle çözdüm. Tülden yaptığım minik naftalin kesesini elciğe asıyorum. Kedi brandanın altına giremiyor kokudan.

Ben akşamları selenin üstüne sele ile aynı büyüklükte kesilmiş kaygan bir gardrop kapağı bırakıyorum, pek sevmiyor onun üstünde uyumayı :))

tavsiye ederim soğanla sarımsakla uğraşmayın..

branda oldugu icin ve motorumu park ettigim garajimizda köpekte oldugu icin üstüne cikmiyorlar. Fakat jantlar sidik icinde :)

kedi besleyen biri olarak apartmanımda sadece kendi kedim oturuyor motorumun selesine, ufakken koynuma alıp gezdiriyordum :) ama büyüyünce olmuyor :) işemesine uyuz oluyorum ama yapacak bişey yok.. Kediler işeyerek kokusunu bırakıyor başka kediler gelmesin diye sanırım en azından ben öyle biliyorum

bir gün 1 tane kedi bırakmayacağım mahallede !!!!!!!!!!!

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
bizim sokağın kedileride yağmur yağdığı zaman yerler ıslanınca benim selenin üzerinde uyuyorlar, çamurlu ayakları seleyi de çamur ediyor ve motorun üzerine ön çamurluk far göstergeleri kullanarak çıkıyorlar, oralar bile batıyor :)

artık alıştım kızmıyorum yeterki işemesinler

Bu ne ya , abi bırak bırak motorda yatsın sen bu arkadaşın haraç kesmediğine dua et :mrgreen:

diğer akrabaları mahallenin köpeklerini yemiş şimdi firardalar :queen:

Oqi

Sizde bilirsiniz belki straforun üstüne yatmaya bayılırlar, Seleye monte edebileceğiniz sert bir strafor işe yarayabilir. Bıçak ucunu kanca gibi eğebileceğiniz maket bıçağı ile sert straforu istediğiniz gibi oyup şekil verebilirsiniz. Straforu bagaj lastiği ile de sabitleyebilirsiniz.

kedi-seven-erkekler_126074.jpg

eski motoruma yatan yavru bir kedi vardı hatta ben geldigimde bile inmiyor bana tıslıyordu çalıştırınca sinirlenip mırıldanarak iniyordu .epey bi baktım yemegini suyunu düzenli olarak verdim kanka olmuştuk 2 sene sonrası ne olduysa göremedim dün motoru dışarı çıkardım sabah baktım selede pati izleri vardı hadi bakalım yeni den kedi sahibi olucam gibi bide bu motorda 2 koltuk var 2 kedi ayrı ayrı yatıyor .sabahları arka tekere işemeleride ayrı bir sorun kilidi açmaya çalıştıgım zaman sorun :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar