Kedilerden Kurtulmak!!

Motosikleti
Su Motoru
Ben evde yaklaşık 6 senedir kedi besliyorum ve bir kedi çoookkk zorda kalmadan idrarını veya dışkısını açık bir alanda bırakmaz. Senin motosikletin üzerinde geziyor, soğuk olduğu için brandanın altına uyumak için giriyor olabilirler ama idrar ve dışkılarını bırakabileceklerine ihtimal vermiyorum. Komşu işiyor olmasın üstüne :p ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
takip ettim kaç kere gözümle gördüm yaw..resmen işio işte..

Motosikleti
Su Motoru
O zaman Kadıköy deki kediler psikolojikman sorunlu :cherry: ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
bilemem.. ama sıkarım ilacı bitiririm işi....:cherry:

helal olsun zeda3000 ve zühtüpaşa...:cat:
sayenizde, bir problem daha çözüme kavuştu:cherry:
hepimize geçmiş olsun.:)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Asıl zeda3000 e teskkur etmemiz lazım akılı veren o...:cat:

Motosikleti
Su Motoru
Zeda3000 (David) len olm sen akıl dağıtmaya başlamışsın :p ...

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Konu artık faydalı bilgi oldu, taşıyalım da herkes yararlansın :cat:

Scotty Bayıldım cevabına :) :queen: besle onları zuhtupasa besle :)

Ayrıca Mondial hayranları sanırım bu pisicikler :)

Metal Bosuna bosuna 101 sekilde kedi kovma kitabini yazmadik :queen: Zuhtu ben bunu babam dan ogrenmistim oda benim gibi kedi sever . Hep anlatiyordu evlerini ilaclatiklarinda kediler kacacak yer ariyorlarmis eve girmek istemiyorlarmis haftalarca. Ordan aklimda kaldi. Walla ikinci onerim C4 patlayicisi yerlestirmek olacakti , ii kurtardin ne diyim. Bocek ilacini sikmaya devam et hem kedilerden kurtulursun hemde guvelerden:cat:

yada motorun uygun bı yerıne bıraz kopek ıdrarı sur gercı bu seferde kopekler musallat olabılır ama denemeden bılınmez :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
tekrar tesekkurler kardes..bende hayvan severim hatta 3 tane kedi buyuttum zamanında ama motora cıkınca bide işiyice tilt oluooom. olay bitmiştir.. ilaç sıkılmıştır.:cherry:

İki olasılık var bence; kedi senin motoru WC sanıyor, yada kedi motor delisi abicim. Eğer ikinci olasılık doğruysa yazık oldu, böcek ilacı kullanarak bir motor sevdalısını aramızdan uzaklaştırdın:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben onu gezdirirm yine yakalarsam...:wiinkk:

kedilerden kurtulmanın yolunu bulmuşsunuz iyi güzelde,benim köpeklerle problemim var...bu köpeklerin benle zoru nedir anlamadım.karşılaştığım bu hayvanların yüzde doksanı bana saldırıyor.nerde bir köpek görsem savunma moduna geçiyorum otomatik olarak.nedir lan buçektiğim bunlardan.al işte yine üzerime yürüdü bir tanesi,birde motorun üzerindeyim üstelik.bugün şirkete gidemedik yoldan geri dönmek zorunda kaldık, hava şartları yüzünden.geldim eve.evdekin şaşkın bakışları ile üzerimdeki kıyafetleri çıkarıp malumunuz takımları kuşanırken sırıtıyordum.kısaca durumu izah edip hemen motoru çıkardım.hava durumu umurumda değildi açıkcası,
neyse motorun aküsü şarzlı olduğu için hemen çalıştırdım.yoğun bir tipi vardı,fazla beklemedim ısınmasını hemen binipyürüdüm,rampa aşağıdır bizim orası. bizim evin iki bina bitişiğindeki evde nerdeyse tüm hayvanlar mevcut,bütün kedi milleti burda yaşıyor sanki.ayrıca güvercinler,cins horozlar,bir kaç cins köpekte burda.zaman zaman duyardık mahalle sakinlerine saldırdıklarını,ama bu günde benim başıma geldi işte.bir de ara sıra bu konuyla ilgili yazılar çıkardı bir yerlerde yok sakin olacakmışız,yok panik yapmayacakmışız,birde sırıtacakmışız köpeğe..ben sırıtttım işte hiç tesir etmedi.oralı bile olmadı..panikde yapmadım,tam tersi o panik yaptı.mendebur hayvan iki sanıye daha duramadı.
az kaldı yuvarlanacaktım rapma aşağı.zor kurtardım.tekrar ters yapıp eve geldim.doğru o evin kapısına seğirttim ama o köpek oradaydı hala.
dur bakalım bir kapasınlar yerine ben biliyom yapacağımı..
bu kurban bayramı aynı hadise hendekte başıma gelmişti.ama intikamım korkunçtu.orada bana saldıran köpek,bırakın gelen geçene havlayıp saldırmayı, eğer köpek olduğunu hala hatırlıyorsa en büyük terbiyesiz olayım.

köpekler için düdük var diye biliyorum

bu arada motoruna kedi işeyen biri de benim hatta kaç kere yakaladım kedioğlu kediyi ama hayvan sevgim yüzünden hiçbir şekilde kızmak bile kızamadım...

böcek ilacını ilk iş alıp deneyeceğim, inşallah sorun çözülür.

Böcek ilacındaki kimyasallar selene sarar verebilir ben evide 5 kedi besliyen biri olarak sana kesinlikle portakal kabuğu sürmeni tavsiye ediyorum.

kaldera' Alıntı:
kedilerden kurtulmanın yolunu bulmuşsunuz iyi güzelde,benim köpeklerle problemim var...bu köpeklerin benle zoru nedir anlamadım.karşılaştığım bu hayvanların yüzde doksanı bana saldırıyor.nerde bir köpek görsem savunma moduna geçiyorum otomatik olarak.nedir lan buçektiğim bunlardan.al işte yine üzerime yürüdü bir tanesi,birde motorun üzerindeyim üstelik.bugün şirkete gidemedik yoldan geri dönmek zorunda kaldık, hava şartları yüzünden.geldim eve.evdekin şaşkın bakışları ile üzerimdeki kıyafetleri çıkarıp malumunuz takımları kuşanırken sırıtıyordum.kısaca durumu izah edip hemen motoru çıkardım.hava durumu umurumda değildi açıkcası,
neyse motorun aküsü şarzlı olduğu için hemen çalıştırdım.yoğun bir tipi vardı,fazla beklemedim ısınmasını hemen binipyürüdüm,rampa aşağıdır bizim orası. bizim evin iki bina bitişiğindeki evde nerdeyse tüm hayvanlar mevcut,bütün kedi milleti burda yaşıyor sanki.ayrıca güvercinler,cins horozlar,bir kaç cins köpekte burda.zaman zaman duyardık mahalle sakinlerine saldırdıklarını,ama bu günde benim başıma geldi işte.bir de ara sıra bu konuyla ilgili yazılar çıkardı bir yerlerde yok sakin olacakmışız,yok panik yapmayacakmışız,birde sırıtacakmışız köpeğe..ben sırıtttım işte hiç tesir etmedi.oralı bile olmadı..panikde yapmadım,tam tersi o panik yaptı.mendebur hayvan iki sanıye daha duramadı.
az kaldı yuvarlanacaktım rapma aşağı.zor kurtardım.tekrar ters yapıp eve geldim.doğru o evin kapısına seğirttim ama o köpek oradaydı hala.
dur bakalım bir kapasınlar yerine ben biliyom yapacağımı..
bu kurban bayramı aynı hadise hendekte başıma gelmişti.ama intikamım korkunçtu.orada bana saldıran köpek,bırakın gelen geçene havlayıp saldırmayı, eğer köpek olduğunu hala hatırlıyorsa en büyük terbiyesiz olayım.

köpeklerden kurtulmanın da yolu var. benim önerim biraz daha teknolojik. bir av malzemesi mağazasına gidip köpek kovan bir ciha alacaksın. bu cihazlar anahtarlık boyutunda ve sanırım en fazla 10 ytl. bunu motora aıyorsun gece gündüz köpeklerden uzak kalıyorsun . pili bitince değiştirmeyi de unutmuyorsun . hadi hayırlı işler.:)

celayir abi nerelerdesin sen yahu...tesadüfen gördüm başlığını...bence abi motoru sat gitsin anasını satayım...kesin çözüm budur...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar