Kediler :D

Aslen köpekleri çok severim tamamen teslim olur.. İyi huyludurlar sahibine aşık olurlar , oyun severlerdir..Kediler ise evin ergen evladı gibidirler her zaman piç takılırlar güldürürler başına buyruk olup söz dinlemezler , peşinden sürüklerler.Haliyle ele kola geldikleri için bakımları biraz daha kolay olduğu için daha sevilir..
Siz ne dersiniz?

Ben kedilerin cins cins hareketlerine bayılıyorum bu yüzdende evde bir tane ruh hastası geldim var :). Evde hiç bir şey yokken bir anda delirip evin içinde son sürat bir ileri bir geri koşmaya başlıyor, dışarda gördüğü kuşlarada kuş sesi çıkartmaya çalışıyor. Köpekler kediler kadar temiz olmadığı için pek sıcak bakamıyorum.

Evdeki 1 düzine kediyle uğraşırken sitede doğum yapan kediyi yakalayıp vaktiyle kısırlaştıramadığım için 4 ay önce tekrar doğurdu ve 6 yavrusu daha oldu.

Hepsini elime alıştırmaya çalışıyorum ki birkaç ay sonra hepsini yakalayıp kısırlaştırabileyim.

Hepsinin maması, kısırlaştırması ve aşıları derken ciddi maddi külfet oluyor ama evin bereketi arttı valla.

Hepsi ben evden çıkarken ve de eve dönüşte beni karşılıyorlar.

Eve gelişimi de aynı şekilde dört gözle bekliyorlar. :)

gecelerin fedaisi
AP1GczO1C1sG4BbZsji55mIOxAe1o9fuc2N72XVDzLepCvzMPVbBLkwbP-w5NxDSfmuh9tKyCzNv58aEnw2zL0J7AvFIcsu0QfOXP5IqpllUtlvn_M74H8TA_oLqCMk2pKqJMQKMmhuV0M-ZboRMR1mJh1jc=w715-h1271-s-no-gm

Köpeği evde bırakıp 2-3 gün bi yere gidemediğin için sıkıntı. En basiti kedi.

tabi en güzeli kuçular.

Ben kediciyim.
Köpeklerin o teslim olmuş hali bana çok hitap etmiyor. Daha güçlü ve tehlikeli kuzenleri sirklerde oyuncak edilebilirken kedinin dik duruşu daha çok hoşuma gidiyor.
Vestel reklamı mıydı neydi o, müthiş özet: "Kedi kazanır" :D

Ben kediciyim.
Köpeklerin o teslim olmuş hali bana çok hitap etmiyor. Daha güçlü ve tehlikeli kuzenleri sirklerde oyuncak edilebilirken kedinin dik duruşu daha çok hoşuma gidiyor.
Vestel reklamı mıydı neydi o, müthiş özet: "Kedi kazanır" :D
Ben de kedilerin o anarşik tarzını seviyorum. Komut falan dinlemiyorlar, canları ne isterse o şekilde davranıyorlar.

Aldıgım motorun selesini mahvedeceklerini bildiğim için aldıgım gibi konfor sele taktım.
Daha konfor seleye oturamadan aksamına bir kedi üstüne yerleşti yuvası yaptı bile.
Ertesi gün en önünde ince bi delik oluşmuştu; sagolsun benden önce kullandı seleyi.

benim de aynı , geceleri brandanın altında barınıp sabahları gidiyor .

Brandanın altına kedi girmesini önlemenin basit yolu brandayı örttükten sonra kancalı lastikle sarıp branda ile sele arası boşluk olmasını engellemek.
xmax'de komple seleyi en alttan itibaren sarmak için iki kancalı lastiği uç uca ekliyordum.
Hem bu şekilde rüzgarda branda da açılmıyor sağlam oluyor.

Naftalin vs denedim bir süre işe yaradı sonra o da yaramadı.Artık vazgeçtim.
Otoparkta bir sürü motosiklet varken şu aralar sadece neden benim motosikletim bunu anlamaya çalışıyorum. Tek istediğim bu sorunun cevabı.Ben seçilmiş kişi miyim.

evimde 1 apartmanımın etrafında 20 ye yakın kedi besliyorum.
Komşularımın gereksiz atarları yüzünden inatla 20 dairenin çocuklarına hayvan sevgisini aşıladım.
her ay 25-30 kilo kedi maması alıp apartmanın çocuklarına dağıtıyorum gidin kedileri besleyin diye 1. kattaki komşum beni öldürmek için plan yapıyordur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Naftalin vs denedim bir süre işe yaradı sonra o da yaramadı.Artık vazgeçtim.
Otoparkta bir sürü motosiklet varken şu aralar sadece neden benim motosikletim bunu anlamaya çalışıyorum. Tek istediğim bu sorunun cevabı.Ben seçilmiş kişi miyim.
hayır kedi sizin motosiklete koku bırakıyor o koku diğer bütün kedileri çeker.
motosikletinizi iyice detaylı yıkadıktan sonra farklı bir yere bırakın kedi sizin motosikletinizi bulamayınca başka motora koku bırakır biraz da başkası uğraşsın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar