Kedi kaçıran sprey

çok şirinler beh....
Valla benim tanıdık kedi var paso o oturuyo , ne tırnaklıyo nede pisliyo... Selemin koruyucusu o :mrgreen: Sabah geliyorum , seviyorum biraz , soora kalkıyo , hem seleyi de ısıtmış oluyo :cherry:

valla cok sirin hayvanlar bende apartmanda besliyorum bi tane motor komurlukte dururken bir kere bile ustune ciktiklarini gormedim ama ben cikinca calistirmaya falan calismislar olabilir :queen: koltugada cikmiyorlardi bir kac kere motor sicakken kuyruk tuyleri yandi bi daha yanasmadilar :)

valla aynından bende almalıyım kesinlikle.
kediler güzel de işte motorları pek sevmiyolar; seleyi yediler yaaa. işemeleri,kusmaları her yerde pati izlerini bırakmaları,aynanın tepesinde ne işiniz var yaaa anlamıyom ki...
cruiser motorları daha çok seviyolar benim teşhisim bizzat yanımda duran race motorla denedim hepsinin tercihi cruiser motor oldu.
gurur duymak için yeterli mi acaba?:mrgreen:

Işte benim motorun koruyucusu :bounce: Motora yaklaşınca üzerinize atlıyo :p
syahkedurd9.jpg

Walla kedileri eskiden bende çok severdim, Hatta koltuğun üzerinde otururken ( hatta benim koltukta 2 kedi otururdu ) bende severdim takii işeme olayına girene kadar.

kedileri çok seviyorum hatta bizdede iran kedisi var sokaktakilerde örtüyü görüp ben içeri girdim mi hemen altına giriyo. ama alıştırdım tırmıklama falan yok tabii pati izleri muhakkak oluyo gelecek zarar hayvandan gelsin insandan gelmesinde...

Bide arkadaş pislemiş demiş kedi gibi bir hayvanın motorun üzerinde s.çması imkansız biri bok atmıştır :)

ya kedileri o kadar seviyorum ki, kıyamam valla ama bu kedi milleti inanılmaz zeki ve yaramazdır nerden mi biliyorum yıllardır kedim var aman dikkat beyler ve bayanlar. Bir arkadaş kedi seleye pislemiş demiş ama kedi asla açıkta bir yere pislemez... mutlaka üstünü örtmek ister en fazla erkek kedidir sperm atmıştır ve bu sperm inanılmaz kötü kokar en iziyisi karabiber metodu bence arkadaş haklı ya da aseton ama aseton çok uçucu karabiber bu durumda en mantıklısı burunları çok hassas hayatta gelmezler. Aman döveyim demeyin inat ederler daha çok yaparlar benden söylemesi...

Hepinize keyifli sürüşler...

benim başımada geldi havalar iyiyken brandanın üstünde keyif yapıyolar bi yandan tırmalıyolar 2 kere dandik bırandamı yamalamak zorunda kaldım, yağmurlu havalarda ise brandanın altına girip keyif yapıyolar, sidik temizlemek zorundada kaldım en son çare arkadaşın kapalı otoparka koydum başa çıkamadım çünkü:pale:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Biyerden mutlaka giriyor...Sen ne kadar uğraşırsan uğraş...

Yaw bırakın hayvancazzları motorcu olmak onların içine işlemiş bi kere gece turluyorlar :mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
ama şunun güzelliğine bakın nasılda masum uyuyor.
insan nasıl kıyabilirki
kim demiş tırnaklarını biliyor diye :mrgreen:

Bakma sen onun masum durduğuna...Canavar o canavar....Avrupa yakasındaki volkan da kediyle nasıl cebelleşiyordu...Kendimi onun gibi hissediyorum....

Madem sıcağı seviyor gitsin eksozun üstünde yatsın dimi....:queen: :queen: :queen:

Yaw bırakın hayvancazzları motorcu olmak onların içine işlemiş bi kere gece turluyorlar :mrgreen:

Yok aga motorcu kedi istemiyoruz....Önce manikür pedikür yapması lazım....:queen: :queen: :queen:

Son düzenleme:
kedilerin hastasiyim kendimde besledigim için :) patileri her daim motorumda mevcut ama bazen olayı abartıp 3 4'ü gruplaşa oynaşında üstünde motorun her tarafı pati oluyo sıraya sokup hepsine tembihliyorum oturun ama zarar vermek yok :)

Motoruma Limon Sıktım :)

Selam,

Her kış aynı sorunu mu yaşıyorsunuz ? Motorunuzu garajınıza veya bahçenize çekip üzerine brandanızı örtüyorsunuz...Tabii bu da çevredeki kediler için bulunmaz bir yuva mı oluyor ? Valla bir sürü şey denedim sorunu çözmek için.

Ama bu sefer sonunda başardım. Kediler limon ve Kamfolin (okaliptus) vb. kokulara karşı aşırı duyarlı olduklarından motorun brandasına biraz okaliptus yağı sürüp seleye de yarım limonla sildim...Artık kedilerin en uzaktan geçtiği şey motorum :)

Herkese sevgiler ve güvenli sürüşler :queen:

hehehe çok teşekkürler.Hayvanları çok çok sevsemde motor vs. cok zarar veriyolar.Herkes kendince bi çözüm yolu bulmuş buda güzeldi teşekkürler.Motorum olunca denerim:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ilginç :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar