Kedi kaçıran sprey

Seleye yoğun kokulu bir oda parfümü sıkmak yeterli oluyor.

Ben çok şey denedim kedilerin huzurunu kaçırmamak için ama malesef olmuyor.
Motorun üstüne boydan boya battaniye örttüm bir dönem. Hem hayvanlar sıcak sıcak yatsın hem de motoru kirletmesinler diye.
Ama şerefsizler gidip motor bloğuna attırmaya başladılar bu sefer de. Kokuyu tahmin edebilirsiniz...

Şimdi çözümü oda spreyinde buldum. Hem kötü hem yoğun bir koku. İsteyen olursa markasını yazarım.
Gece yatmadan motorun selesine bi kaç kere pıstlatınca sabaha kadar uzak tutuyor kedileri.

seleye çıkmasını engellesem de brandaya işiyorlar, o çok kötü..
sanki tüm gün kokuyormuş gibi hissediyorum..

kediler sirke, limon kolonyası, naftalin ve karabiber kokularını sevmez bildiğim kadarıyla. benzer durum bir arkadaşımın başına gelmişti. minik 1-2 bez kesesine naftalin doldurup koltuğun üzerine bırakıp üzerine branda çekince kedilerin gelmediğini söylemişti. tek kötü tarafı koltuğa naftalin kokusu sinmesi.

Merhaba,

patileri görünce mutlu oluyorum ben ama hiç idrarlarını yapmadılar, bu sebeple sevimli gelmiş galiba bana :mrgreen:

Biri yine forumda, karabiber demişti, seleye dökülen karabiber kokusuna gelmezler demişti, ancak hiç denemedim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sirke sür onada gelmiyorlar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yazıktır yav hayvanlara ilaç felan sıkmayın giden koltuk derisi olsun zavallı kedicikler

Hiç boşuna uğraşmayın beni dinleyin tecrübe ile sabittir. 1-Küçük bir kese (kuymcudan alınabilir veya kumaş gözlük kılıfı 7-8 tane delik deliyorsunuz ve içine tahminen 10 adet kadar ğissuvarlara konan naftalin esaslı misket koyuyorsunuz ve motrun seleye yakın yerine bağlıyorsunuz hepsi bu yola giderken de hiç çözmeye gerek yok motorun uygun bir yerine saklıyorsunuz gelince gene çıkartıp seleye yaklaştırıyorsunuz. 2- Sele boyundan daha kısa bir kontraplağa küçük çam çivilerini muayyen aralıklala çakıyorsunun uçları yukarı bakacak (hint fakiri tahtası gibi) kedi düşürmesin diye iki taraftan iple bağlıyorsunuz olay bu yola giderken ipleri çözüp tahtayı bir yere saklıyor veya koyuyorsunuz gelince gene aynı işlem uygulayıp memnun kalan bana Mail atsın. E-Mail adresim: navarin 11@ hotmail.com sıkıysa kedi gelsin bakalım, herkese selamlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar