Kedi kaçıran sprey

Motorun çewresine siper ve kanallar aç ve su doldur xD
kediler suyu hiç sewmez xD

Motosikleti
Tracer 7
İnşallah yakında motorumu aldığımda kedilerle hiç bir alıp veremediğim olmuyacak...:cherry: hatta bizim apartmanın garajında yeni yıkattığım arabayı yatagı yapıp üzerini pati izi yapan kediye yeni bir yatak olursa hiç sesimi çıkarmıcam...:)

Not: Avatara dikiz...:p:cherry:

Seleye herhangi bir parfüm sık.. Bizim sevdiğimiz hiçbir kokuyu sevmezler..

Limon ya da portakal suyu da iyi etki yapar, onlardan da nefret ederler..

Ya da tabi bir branda edin.. Eski püskü olursa daha iyi - meraklı gözler eski bir brandanın altındakini merak etmezler.. :)

-turgut

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vehh koptum yahu eheheh :queen:

Seleye herhangi bir parfüm sık.. Bizim sevdiğimiz hiçbir kokuyu sevmezler..

Limon ya da portakal suyu da iyi etki yapar, onlardan da nefret ederler..

Ya da tabi bir branda edin.. Eski püskü olursa daha iyi - meraklı gözler eski bir brandanın altındakini merak etmezler.. :)

Kardeş dalgamı geçion önerimi yapıon?:mrgreen:

şimdi bir adet sele şeklinde mantar pano kesiyoruz ve alttan raptiye takıyoruz sivri ucu dışa geliyor daha sonra bir adet lastik ip vs birşeyle onu seleye sabitliyoruz daha sonra gönül rahatlığıyla gece uyku uyuyoruz.

Herkes de aynı sorun varmış yalnız olduğumu sanmıştım... Geçen bir sürü para verdim yaptırdım yepyeni sabah bir açtım brandayıııııı kabussssssssssss :sunny:

Arkadaşlar daha önce yazılmamış sanırım ama kesinlikle cif, deterjan vs türü amonyak içeren maddeler denemeyin, umumi hela haline gelir. Çözümünüz çok kolay, sirke alın motorun etrafına ve saklandıkları yerlere bolca sıkın. Tabi daha mantıklı çözüm soğuk kış günlerinde hayvancıklara motorunuzda&arabanızda daha kolay, güvenli ve sıcak olabilecekleri kedi evleri vesair hazırlamak. Tabi o zihniyet varsa bizlerde. Birileri de gitmiş otomatik tüfek falan demiş, Allah akıl fikir vere:pr:

Bizim bahçede kömürlük var, kedilerin girip çıkmasına müsait. Orası varken hiç bi kedi motorumun brandasının içine girmiyor. Rüzgar almayan kapalı alanda bir sürü hurda eşya arasında kendilerine bi yer yapıp rahat rahat yatmak varken kediler açık havada ne yapsın :cherry: Ama kediler motoruma üşüşseydi bile hayvancıkları kaçırmanın zararsız yollarını denerdim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bırakın otursun hayvan motoru yemiyorya .. ben hiç kızmıyorum aksine seviyorum .. çok sevimliler keretalar :)

bırakın otursun hayvan motoru yemiyorya .. ben hiç kızmıyorum aksine seviyorum .. çok sevimliler keretalar :)
Sadece otursa iyi,tuvaletini yapmazsa bende severim.Gösterge,arka çanta leş gibi kokuyor....Yanlış anlaşılmasın; hayvanları severim, oturuncada asla kovalamam....Ama uzak tutan bi ürün varsa fena olmaz hani...

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
dün akşam motomax şirinevlerden petrochem kedi köpek savar sprey aldım hiç bir işe yaramıyor haberiniz olsun

gece sahurda yine yatmış üstüne iğrenç yaratık..

naftalin sevmiyorlar diye duymuştum, benzin tavsiye ederim ben denedim işe yaradı, motorda denemedim gerçi

Ben evimde kedi besliyorum ama motoruma kedilerin otorup pislemesini istemiyorum. Daha önce bu konuda yazmış olabilirim. Selenin üzerine gazete yada naylon koyun .Daha sonra Üzerine Karabiber serpiştirin. Yaklaşık 1 hafta boyunca her park ettiğinizde bu uygulamayı yapın. Daha sonra kedicikler bir daha selenize uğramıyorlar. Test edildi. Onaylandı. :)

spreyi yıllardır doğru düzgün deneyen olmadı mı acaba?
bir kaç kişi işe yaramadığını söylemiş ama..

Merhaba,
Bugüne kadar hem bahçemdeki eşyalar hem motor için hem sıvı hem de daha pahalı sıvıyla karıştırılarak kullanılan jel kedi kovucu kokular denedim.
10-20tl ye petshoplarda da satılan sıvılar hiç bir işe yaramıyor.
Biraz daha pahalı olan jel şeklinde sulandırılarak kullanılan ürünü 2ay önce almıştım. Bahçedeki sehpa, dolap ve mermerlere sıktım. Geçenlerde de sele örtüme sıkarak denedim. Hiç kedi gelmiyor diyemem ama özellikle alışkanlık etmiş bir kedi var ise gelme sıklığını azaltıyor.ancak etkili olabilmesi için düzenli olarak kullanmak gerekiyor.

Bunun dışunda sıkılan parfüm pek işe yaramıyor çünkü parfümler esans, alkol ve sudan oluşur. Su ve alkol neredeyse hemen uçar ve esans en son kalır. Ama kalan esans çok güçlü değildir.
Bunun yerine limon, sirke yada naftalini direkt sele kılıfınıza uygulayarak da çözüm bulabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar