kedi ezdim:(

yarım saat önce şehiriçinde 55 km civarı hızla giderken dümdüz yolda yandan bir kedi önüme fırladı direksiyonu kırma yada fren yapmama zaman bile kalmadı üzerinden geçtim.allahtan direksiyonu sağlam tutuyordumki bişey olmadı.yakın mesafe diye kask takmadım sadece korumalı montu giyip çıkmıştım düşşesdim belki banada bişeyler olacaktı.aman kaskımızı unutmayalım arkadaşlar.kaza işte nasıl nerden gelip insanı bulabileceği belli olmuyor.
böyle durumda fren yapma yada sağa sola kırmaktansa direksiyonu sağlam tutup dümdüz gidilebileceği anlamını çıkardım siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kediye noldu abi ondan bahsetsene biraz :queen:eek:lduyse allah rahmet eylesin mekanı cennet olur insallah

Yazık olmuş kediye :pale: Sanada geçmiş olsun. Dikkatli kullan. gidonu sıkı tutman iyi olmuş yoksa kontrolü kaybede bilirdin. Ama ben kediye üzüldüm yaaa benimde kedim var ondanmı acaba...

valla arkadaşlar anlamışşınızdır 55 km hızla bi canlının üzerinden geçince.ama ne olduğunu bile göremedim 1 sn de oldu bitti..

yanlış anlama senide düşünüyoruz ama kediden hiç bahsetmeyince insanoğlu merak ediyor işte:)

lancet yanlış anlama ama o kadar taş kalpli değiliz tabiki durunca döndüm zaten gerisi malum yolun kenarına attım yapacak bişey yoktu

geçmiş olsun kardeşim olur böyle şeyler sana birşey olmamış ama kediyede üzüldüm :S bende bi keresinde çewre yolunda dakika kaç km yapacagımı hesaplamak için hjz yapıyordum o anda uçamayan bi kumruyu ezmiştim ama şunu bilelim kaskımızı takalım ve kücük kazalar büyük kazaları aksatır

Forumdan Uzaklaştırıldı
bende bikere kaplumbagayı esiyodum:cherry: son anda farkedip yanından gectim sonra biran dusndumde acaba ustunden gecsem nolurdu die kesin ben dengeyi kaybedip yolun ortasına ucacaktım su motorcuların bi 4 tekerlilerden birde hayvanlardan cekecegi var :cherry:

Yok arkadaşım bahseetmeyince durup bir baksaydın dedim yoksa senin hakkında kötü bişey düşünmemiştim...:rendeer:

bende bikere kaplumbagayı esiyodum son anda farkedip yanından gectim sonra biran dusndumde acaba ustunden gecsem nolurdu die kesin ben dengeyi kaybedip yolun ortasına ucacaktım su motorcuların bi 4 tekerlilerden birde hayvanlardan cekecegi var

arkadaşım yolda kaplumbağa bulmayı nası becerdin yaw :D:D:D

Çok geçmiş olsun ,ama bana biras taş kalpli geldi anlatışın kediyi ezdim aman kasklarınızı takın diyivermişin :) Olsun çok geçmiş olsun

kedilerin kaç bacağı var sorusuna kızdın heralde.neden ön yargılı davranıyorsun.hımmm ne diyoruzzz ben diyorki, kedinin vakti saati gelmiş.

asm

Geçmiş olsun.Kediciğe yapacak birşey yok tabi(Allah'tan yarım yamalak sağ kalmamış,insana daha çok azap verir o durum)

Hayvanları severim ama yolda karşımıza çıkınca malesef zor durumda bırakıyorlar bizi.(o anda nefret olmuyor tabi,severim deyince karşılığı bu oldu gibi sanki:)

Araba ile giderken sağa sola kırabiliryorsunuz ama motorla çok zor oluyor

Bende bir akşam vakti ölmüş bir hayvana çarpıyordum neredeyse,son andada kırmadım ama biraz dalgınlık olsa kaydırıp düşürürdü Allah korusun.

kedilerin kaç bacağı var sorusuna kızdın heralde.neden ön yargılı davranıyorsun.hımmm ne diyoruzzz ben diyorki, kedinin vakti saati gelmiş.

:queen::queen:bence de ona kızmış sinirini zavallı soruyla alakası olmayan kedicikten almıs:farao: taş kalpli kartalizma1903 noolcak:queen:
şaka bi yana cok gecmiş olsun sağlam tutunman iyi olmus yoksa Allah korusun.... :pale:

Gemiş olsun ucuz atlatmışsın.Desene trafik canavarı oldun.Valla burda almanyada olmuş olsaydı seni kesin içeri atarlardı,hem kediyi eziyosun hemde trafiğe yani polise haber vermiyosun..:queen:

55 km hız fren yapılabilecek bi hızmış ama artık olan olmuş yani kediye...
Geçmiş olsun..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar