Kedi Doğurdu Önerileriniz..

Arkadaşlar burada sokakta gezen sırnaşık bir hamile kedi vardı , gün içinde sürekli gelir konaklar kucaktan inmeyen bir kedi vardı , bende beslerdim gece dükkanda bırakırdım , son iki gündür dolaba vs girmeye başladı , dün gece geldi yürümesi biraz değişikti , hiç yüzüme bakmadan arkada yatağın altına girdi ne yaptıysam çıkmadı , bugün geldim doğurmuş..Az önce korkarak elimi uzattım sevdim ters bir tepki vermedi oda sevdirdi kendini..Ne yapcam şimdi ben önerileriniz nelerdir..

Motosikleti
CBR 125 R 2014
Hayırlı olsun yeni çocuklarınız :D Yavrulara özel bir şey yapmana gerek yok anneyi güzelce besle yeter ama pire için önlemini al :D

mamasını ve suyunu eksik etme. bebeler mama yiyebilecek kadar büyür annesinin yanında.

Motosikleti
D400
Sorumlulugu sana kalmış gözüküyor.

Bildiğim kadarıyla anne - evlat - koku 3lemesini bozmamak acısından yeni doğmuş yavrulara pek elleme.

Anneyi güzelce besle zaten kalan kısmını o halleder belli bir süreye kadar.

İnternetten sahiplendirme sayfalarına yaz, elbet alacak çıkar büyüdüğünde.

Buyurunuz tekmili birden burada: https://twitter.com/mustafaat/status/1229824734097018880?s=20

ERE3EA3XUAIZ78e

Şanslısın az doğurmuş. Yapabileceğin pek birşey yok. Mamasını ve suyunu ver; yattığı yeri temiz tut. Yavrulara da pek dokunmamanızı tavsiye ederim eğer ters tepki verirse. 3 - 4 haftalık olunca heryere işemeye başlayabilirler. Önüne geçmenin bir yolunu bulun derim :D

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
yavrula süt vermek pek doğru değil, sütün sindirilmesini sağlayan şeyler yavru kedilerde yokmuş.

yavru kediler biraz büyüdükten sonra yağda yumurtayı tuz katmadan az pişirip yavru kedilere paylaştırabilirsin, bu şekilde yavru bir kediyi kurtarmıştım, açlıktan ölüyordu, bir kaç gün yumurtayla besledikten sonra kedi kendine geldi, canlandı, oraya buraya zıplar oldu.. tabi sonraları kedi öldü, ama yemekten değil, odunların arasına sıkışmış ve çıkamamış. hiç miyavlamıyordu o yüzden haberimiz de olmamıştı.

Arkadaşlar kedilerden birisi 10 gün önce öldü kaldı üç tane..Onlarda ayaklandılar birbirleri ile güreş ediyorlar tam şapşik hepsi :D

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
kediler sevimli hayvanlar, bizim burada sokak kedileri kaşar peynir yiyor, haşlanmış yumurtanın sarısını yiyor ve yoğurt yiyorlar. sürekli kedi maması vermek zararlıdır diye düşünüyorum, tam bilmiyorum ama.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar