keçe değiştirdim sonrasında motor çalışmıyor

merhaba 4 ay önce şu anki soruna neden olan keçeyi değiştirmeme ragmen yine aynı sorun başgösterdi.motorun sağ tarafındaki hareket dişlisi üzerindeki yağ keçesi sızdırıyordu.
öncelikle kapagı ardından manyeto'yu söktüm .hareket dişlisinin üstündeki keçeyi ve contaları değiştirdim
parcaları temızleyerek sırasıyla yerıne monte ettım.hava tabancası olmadıgından tork anahtarıyla civatasını sıktım.buraya kadar hersey normal.sonrasında ise motor çalışmadı.sıkarken sente ayarınımı bozdum?
ılgılenen herkese sımdıden tesekkurler

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merhaba 4 ay önce şu anki soruna neden olan keçeyi değiştirmeme ragmen yine aynı sorun başgösterdi.motorun sağ tarafındaki hareket dişlisi üzerindeki yağ keçesi sızdırıyordu.
öncelikle kapagı ardından manyeto'yu söktüm .hareket dişlisinin üstündeki keçeyi ve contaları değiştirdim
parcaları temızleyerek sırasıyla yerıne monte ettım.hava tabancası olmadıgından tork anahtarıyla civatasını sıktım.buraya kadar hersey normal.sonrasında ise motor çalışmadı.sıkarken sente ayarınımı bozdum?
ılgılenen herkese sımdıden tesekkurler

arkadaşım motor ne?

manyetöyü sökerken krank kolunda yarım ay kama var sökerken düştümü ??? manyetöyü o kamaya göre takacaksın doğru taktınmı kontrol et yoksa ateşleme zamanı bozulur çalışmaz.

Kamaya duzgun bır sekılde taktım.dedıgım gıbı sıkarken ters yonde ıstemeden cevırdım

bu yaptıgım yanı krankı ters yonde hareket ettırmem sente ayarının bozulmasınamı neden oldu? :cyclopsan .eger oyleyse tekrar sente nasıl yapacagım sıtede benzer konu cok dokuman nıtelıgınde bılgı yok kımısı teknık bılgıyı kopyala yapıstır yapmıs. :silent: ecnebı yazıyada razıyım :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar