Kazma ile gezen Gsxr cı

Daha önce görüldü mü bilmiyorum. Adam pantolonundan kazma çıkarırken bi gülme tuttu:queen:

Bi insan neden kazmayla gezer acaba? (3:20dk)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ne yaptı anlayamadım birazdan Emekli komser ve eksperer toplanır konuya

tde

kazayı pek anlayamadım. ama aradan geçmeye çalışırken öndeki araca çarpıyor sanırım.

yanlız o kazma nedir öyle. motorun üzerinde otururken o kazma nasıl orada durur. yada kazma neden orada taşınır.

ben tek teker yapan kaza yapmış sandım ama öndeki araba ani fren yapınca motor arkadan vuruyor ve motorla beraber havada parende atıyor resmen. yalnız araba niye fren yapmış meçhul.

2kwErA.gif

Vay anasını yaa lan ben soda taşıyamıyorum adama bak yarım metrelik kazmayı şeyine sokmuş :sunny:

motor arabaya çarpmamış, arabanın arkasında hiçbir şey yok, muhtemelen ön frene asılınca arka kalkıyor ve takla atıyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şimdi argo konuşucam : kazma sapı

Hırsız olabilir, belki vitrin camını kırıp boşaltıp kaçacak. Yanımda taşırım üzerime sürenin camına patlatırım demek için pek kullanışlı değil, yere yattığında ancak çıkarabildi.

pea

Motosikleti
Honda Cb500f & SYM Joymax Z+
Videoyu yükleyen adam yorumlara yazmıştı.
Motor çalıntı, üzerinde anahtar yok.
Kazayı da ani ön fren yüzünden yapıyor.

DKN

muhahahaa :mrgreen: çıkarana kadar orda duruyomuş hiç dikkatimi de çekmedi.. içimden kadın motorcuyu görünce hemen nasıl kucakladı diye düşünürken birden kazmayı çıkardı :cherry: arkasından ambulans yerine itfaiyenin gelmesine daha fazla güldüm :) neyzen tevfiğin mecnun şiiri geldi aklıma (itfaiye kısmı)

Fazla kafa yormaya gerek yok kavgaya yada hırsızlığa gidiyor belli ki. Normal bir insan pantolonunda kazma taşımaz...

Öndeki araç ani fren yapıyor motorda ön frene abanıyor ve arka kalkıyor taklaya geliyor.

O değil de kadın çok mu yardımsever yoksa yoklukta mı anlayamadım :mrgreen:

Kenarda beklşeyen, uzun saçlı, çizgli kazaklı kızla iletişim kurmaya çalışıyorum. Evlenme teklif edicem. Çokyardımsever biris. B

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar