özellikle moto giyim, ekipman hususunda 2007 yılından beri nur motorun müşterisiyim...denizli de moto giyim üzerine daha kapsamlı bir mağaza malesef yok...genelde fiyatlarınıda internetdeki fiyatlarla karşılaştırırm...üç aşağı beş yukarı aynıya geliyor...biraz pahalı olanlarda kargo parasıyla falan...deneme ve değiştirme risklerini de düşünürsek...bana hep makul gelmiştir ki net den de bir çok mağzadan alışverişim olmuştur...hatta nur motora şurada bu fiyat, siz bana kaça getirir veya verirsiniz dediğimde ya aynı fiyata ya aşağısına ya da biraz fazlasına getirmişlerdir..beden olmadığında veya bir olumsuzluk olduğunda yenisini getirme, değişme ve iade hizmetini de almışımdır...
hatta 2 gün evvel arkadaşıma shoei kask aldık.. kask, nette 1512 tl(549 euro) ancak 1350 tl ye getirttiler... 1300 tl lik revit deri montu da 1200 tl ye...
arkadaşımın acerbis elcik korumayı internet de araştırdım 85 tl ye bulabildim... 15 tl.liği bulamadım...gerçekten merak ettim... 15 tl. olan mağazanın linkini...verdiğin linkte 18 tl..kargoyla 30-35 lere gelir sanırım...takmasına da 10-tl olsa 45-tl...takması dahilse 45 e alınabilirmiş...
tex eldiven de aşagıdaki linkteki ise; bir yerde buldum onunda fiyatı 80.89-tl+kargo işte linki:
http://www.motobakkal.com/?urun-2995-KISLIK-ELDiVEN-TEX-1502--100-su-gecirmez-.html
90-tl ye denizliden alabilmek bu ürünü çok iyi fiyat... ancak aynı eldiveni 140 dedikleri pek aklıma yatmadı benzer diğer markalar demiş olabilirler...120 demeleri ise denizlideki sürkülasyona göre normal sayılır...
regal raptor için arkadaşımda gitmiş...nakit peşin fiyata 7550+350 plk.ruh. anahtar teslimi demişler...yarı peşin gerisi kredi kartın da veya vadeli fiyatları değişiyor...liste fiyatı 8250+350 liste fiyatından plk.ruh.dahil 8400-tl ye veriyorlarmış...sanırım kanpanyalı peşin fiyata alacak...
piaggio-italyan scooteri olan bir arkadaşımda gayet uygun fiyata nur motorda bakım ve onarımını yaptırdı..ancak ferco motor-piaggio standartlarında bakın malzemesi ve parçaları değiştirmeden halledildi... eğer ki orjinal parçalar ve değişimler yapılsa her yerde çok yüksek fiyat olabileceği gibi burada da olurdu..örneğin yağ filitresi 25 tl..her yerde belirtilen standartlardaki yağın litresi 30-35 tl...
ben motoruma servis hizmetini şahin motordan alıyorum...ancak giyim aksesuarda nur motordan...aynı zamanda class motor ve rekor motordan da alışverişim olmuştur...
bence çok insafsız olmamak gerekli...işime gelen yerden hizmeti alıyorum...kimse zorla bir şey satamaz... kazıkçı diyerek memnuniyeti olanlara haksızlık etmemek gerektiğini düşünüyorum....
bir de şunu unutmadan motosiklet etkinliklerine en çok nur motor destek veriyor... örneğin geçen yıl motosikletleri fark edin kortejinin sponsoru onlardı...reflektif yelek katılanlara ikramlarda bulundular...daha evelki yıllarda kask kanpanyasında kask dağıttılar... atv yarışları için tmf ile irtibattalar...marmok ve kumof festivallerine ilk düzenlendiklerin de destek olmuşlar...maddi olanakları olmayan moto tutkunlarını festival ve fuar ve yarışlara katılımlarını sağlamışlardır...Türkiye' nin tek motosiklet beste şarkıcına verdikleri destek...vb. sosyal etkinlikler de de haklarını yememek gerektiğini düşünüyorum...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:44 ----------
Aynısının kırmızısını almıştım tabi 15 tlye

Maksat cross motor görüntü olsun diye almıştım da toprağa yatırdım saniyede gitti zavallım:mrgreen:
Olabildiğince netten almaya bakın marka model araştırın.. Ayakkabıyı bile deneyip sonra netten söylüyorum.. Kimisi o kadarda değil dese de 350 tl lik ayakkabıyı 190 a bulunca o kadarda diyorum ben
Kazıklamaya çalışanlara affım yok zaten.. Her türlü ifşanın arkasındayım bu tür satıcılar için..
katılmıyorum: satıcıdan gidip, beden deneyip, internet den sipariş vermek de etik olmasa gerek...ben denerim...net den ucuzunu bulursam..denediğim yere giderim...bu paraya olur mu bakın burada bu fiyata... siz makul bir fiyata verirseniz alırım derim...sonuçta denizli de alternatif çok mağaza yok ve bir hizmet veriyorlar...onlardan deneme şansımız oluyorsa o ürünü almada makul fiyatla anlaşıp, onlardan almak bence doğrusu bu... adamlar riske girip, o kadar sermaye ile bir sürü ürünü getirmişler...ya hiç olmasaydı denizli de?!?! kaçımız her yıl kaskımızı yeniliyoruz veya adamlar ecer 22-05 veya dot onaylı kasklardan her gün kaç tane satıyorlar ki??? ama metropol şehirler öyle değil ??? sürkilasyon fazla ve alternatif çok...benim bildiğim nur motorun eski zahire pazarı şubesinde 8-9 çalışanı var...günlük sabit maliyetlerini düşünün.!!! her gün adamların satışı olsa eminim ki sürümden kazanırlar ve fiyatlar çok makul olurdu???