Kazık-Pahalı tavuk Kanat fiyatları (A101,Şok,Bim)

Hiç bi zaman 10 liranın altına tavuk kanat, kelebek almadım. hep 11 15 tl arası oynuyor.
O değilde geçen hafta aldığım 3 numara 120 li bebek bezi 75 tl'den 90 tl'ye çıkmış. Her ay 2 paket gidiyor. Yatırımı beze yapmaya karar verdim.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Motosikleti
600RR
Şehirli olan bizler tavuğa, yumurtaya, meyveye vs para verince anadolulu insanların tuhafına gidiyor. Haksız da değiller, ben de kısmet olursa bu sene tavuk yetiştirip yumurtaya ve tavuğa para vermemek ve de doğal yemek niyetindeyim.

Trakyalıyız hocam. Anadolu değil

yanlışlıkla balıkçıların önünden geçmeyin,
inme inebilir.

neyse ki 3. çeyrek büyüme rakamı %11.1 .
yani büyümüşüz,
gerçi motosiklet fiyatları geçen seneden bu seneye daha fazla büyüdü ama neyse zararı yok.

eskiden evlerde 40 yılda bi ziyafet kabilinden tavuk pişerdi.
şimdi heryer döke saça tavuk, bu bollukta bir bereketsizlik var,
lezzet yok, hormon çok, tavuklar da tavukluklarından bişey anlamıyo.
45 gün hareketsiz yemlenip kesime gidiyolar.
geçen tavukçu komşu anlattı, akşam karanlığı yüklemede canlı tavuğun biri kamyondan düşmüş,
sabah olmuş gelmişler, tavuk düştüğü yerde bekliyor hala.
randımanlı bi şekilde yürümeyi bilmezimiş.
bu iş böyle olmamalıdır.

Hadi iyisiniz indirim var.
21-aralik-2017-60x90-hindi-2-1127x1691-2.jpg

Ne indirimi ya :) kg fiyati en az 5 kg gelse 55 lira kafadan

Ne diyon sen hacı, 5kg tavuk mu var. olsa olsa 1.2kg gelir o bütün tavuk. Hindiyi kastediyorsan normalde kg fiyatı 15-16TL.
Yalnız şu Bim ve A101 de satılan kıymadan aldık köfte yaptık ailecek zehirlendik, bir daha eve sokmam öyle ucuz et. Kıymanın çekildiğini gözümle görmem lazım.

çiflik tavukları hiç sağlıklı değil köy tavuğunuda nereden bulacağız babam diyor eskiden tavuğu 3 saate zor pişirirlermiş simdi 30 dk da pişiyor hormonlu et hep ondan

Ne diyon sen hacı, 5kg tavuk mu var. olsa olsa 1.2kg gelir o bütün tavuk. Hindiyi kastediyorsan normalde kg fiyatı 15-16TL.
Yalnız şu Bim ve A101 de satılan kıymadan aldık köfte yaptık ailecek zehirlendik, bir daha eve sokmam öyle ucuz et. Kıymanın çekildiğini gözümle görmem lazım.

tabikide hindiyi kastediyorum tavuk konusunda bilindik markalardan baska almiyorum babam gecenlerde tavuk almis bim den 5,6 ay oluyor kocaman tavuk tencerede kizarinca yariya indi tencere oldugu gibi su su basilmis tavuk cikti hindi etinide sevmem pek kupkuru oluyor sonucta o paralari hakettigini sanmiyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:55 ----------

çiflik tavukları hiç sağlıklı değil köy tavuğunuda nereden bulacağız babam diyor eskiden tavuğu 3 saate zor pişirirlermiş simdi 30 dk da pişiyor hormonlu et hep ondan

gecenlerde koy tavugu geldi manisa tavugumuymus neymis sadece haslamasi oluyormus dedi getiren arkadas 2 saate yakin pisti tadi vs bambaska hele bir but kemigi cikti dersinki kucukbas hayvan

Sağlıksızda olsa en azından ucuza almak lazım :)
Bugün şok market fiyatı bir tık düşürmüştü 12,95 olarak ama hala Migros ve kasaplara göre pahalılar.

DKN

Şehirli olan bizler tavuğa, yumurtaya, meyveye vs para verince anadolulu insanların tuhafına gidiyor. Haksız da değiller, ben de kısmet olursa bu sene tavuk yetiştirip yumurtaya ve tavuğa para vermemek ve de doğal yemek niyetindeyim.

hadi yumurtası neysede nası kesiceksin başkan üzülürsünüz tavuğunuza

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
hadi yumurtası neysede nası kesiceksin başkan üzülürsünüz tavuğunuza

Keserim valla, besmele çektikten sonra sıkıntı yok :)

Gençliğimde asla yapamazdım, ama kendim kuluçkadan çıkarıp büyüttüğüm 50 den fazla bıldırcını kesmek gerektiğinde yaradana sığınıp kestim. Tavuğu da keserim gözük kesiyo :p

Şehirde müstakil eviniz yoksa apartmanda nasıl besleyeceksiniz Olcay bey?

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Şehirde müstakil eviniz yoksa apartmanda nasıl besleyeceksiniz Olcay bey?

Var elhamdülillah, balon fiyatlı proje sitelerde satılan 1+1 daire fiyatına istanbulda müstakil havuzlu villa yaptım Allah'a hamd olsun.

Kümesi ve kuluşka makinesini bu kış yapıp bahara kadar üretime geçerim inşaallah :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar