Kazayı gizledi, hayatını kaybetti

bu tip insanlara hiç acımam alkollu alkollu bin motora ondan sonra carp bir yerlere polis bana ceza kesmesin polis kesmedi ama AZRAİL A.S kesti cezanı bunda arkadaşa bir ders olur bir daha binmez alkollu alkollu doktorlarda nasıl anlamamış durumu ilginç balık baştan kokar yalan söylemiş yürürken düştüm diye sana geçmiş olsun arkadaşım allah rahmet eder inşaallah........

Maşallah sen zaten Yaradana bişey bırakmadınki. Cezayıda kestin hükmüde verdin.

Gencecik bir can gitmiş.

Bir hayır duası yeter laf kalabalığına gerek yok...

Elbetteki vardır çıkarılacak dersler. Olayı Okuyan gençler gerekli dersi çıkarır...

kesinlikle doktor hatası değil.doktor ne yapsın,adam yalan beyanda bulunuyor.doktorların teşhis koyarken baktığı şeylerin yüzde 50si tetkik,tahlil,görüntülemedir yüzde 50side hastanın verdiği bilgidir.adam düz yolda düştüm demiş.düşen insanın dalağı böbreği patlamaz,ona göre yarası beresi tedavi edilip gönderilir.motosiklet kazası yaptım de bak nasıl tepeden tırnağa konrolden geçiriyorlar.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
kesinlikle doktor hatası değil.doktor ne yapsın,adam yalan beyanda bulunuyor.doktorların teşhis koyarken baktığı şeylerin yüzde 50si tetkik,tahlil,görüntülemedir yüzde 50side hastanın verdiği bilgidir.adam düz yolda düştüm demiş.düşen insanın dalağı böbreği patlamaz,ona göre yarası beresi tedavi edilip gönderilir.motosiklet kazası yaptım de bak nasıl tepeden tırnağa konrolden geçiriyorlar.

Degil mi ama.
Insan iç kanama geçirdigini bilmezmi yahu?:)

Insan gibi söylesene doktora, doktor bey iç kanama geçiriyorum, bir de içimden patt diye bi ses geldi, galiba dalagim patladi.

Böyle yoruyorlar üzüyorlar bizim doktorlari.

Allah rahmet eylesin..

Ama doktorda suç bulmak doğru değil. Ben yaptığım kazalarda hastaneye kaldırıldığımda bana sormadan iç kanama varmı diye baktılar. Neden çünkü motosiklet kazası.. doktor yolda düşmüş kolu bacağı sıyrılmış diye gelen birinde iç kanama aramaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar