Kazaya Ramak Kala

Merhaba arkadaşlar bugün başıma gelen bir olayı ve hergün birçok motosikletlinin yaşadığı bir olayın videosunu paylaşmak istiyorum. Hız sınırlarına uymanın ve kontrollü kullanmanın biz motorcuları birçok tehlikeden kurtardığını unutmayın.::lac::

NOT: Emniyet Genel Müdürlüğü' nün İnternet İhbar Hattı olan https://www.egm.gov.tr/sayfalar/ihbar.aspx adresine gerekli belgeleri göderdim arkadaşlar. Sizde trafikte kameranızı her daim açık tutmaya çalışın ve hakkınızı arayın.::merkez::

https://www.youtube.com/watch?v=hD1OSw-Zj7w&feature=youtu.be

Gecmis olsun. Sol ayna demirinde sallanan kirmizi plastikler nedir, ne ise yariyor.

Geçmiş olsun, cidden yazık. Böyle insanların trafikte olduğunu bilmek bile henüz motosiklet ehliyetini almamış beni korkutuyor.

Geçmiş olsun, cidden yazık. Böyle insanların trafikte olduğunu bilmek bile henüz motosiklet ehliyetini almamış beni korkutuyor.

Evet ne yazık ki hergün böyle insanların arasında sürmek durumundayız ancak olabildiğince çevreye karşı tetikte olmalıyız ve dikkatli kullanmalıyız bu sayede riskleri en aza indirmiş oluruz:wiinkk:. Bu gibi durumlarda kayıt cihazlarımızın olması ve sosyal medyanın yardımı ile sesimizi duyurabilir ve toplumda bilinç yaratabiliriz ben bu şekilde düşünüyorum:silent:. Umarım en kısa sürede ehliyetini alır ve bilinçli bir motosiklet sürücüsü olarak sende bu zevke ortak olursun.:thumleft:

Çok güzel bi söz var nokta atışı olur bu konuya. Okumak cahilliği alır eşşeklik baki kalır.

Evet ne yazık ki hergün böyle insanların arasında sürmek durumundayız ancak olabildiğince çevreye karşı tetikte olmalıyız ve dikkatli kullanmalıyız bu sayede riskleri en aza indirmiş oluruz:wiinkk:. Bu gibi durumlarda kayıt cihazlarımızın olması ve sosyal medyanın yardımı ile sesimizi duyurabilir ve toplumda bilinç yaratabiliriz ben bu şekilde düşünüyorum:silent:. Umarım en kısa sürede ehliyetini alır ve bilinçli bir motosiklet sürücüsü olarak sende bu zevke ortak olursun.:thumleft:
Teşekkür ederim:) Şimdiden ekipman için ayarlamalarımı yapıyorum.Eğitim alma konusunu çözemedim sadece.Onun için de en kötü ihtimalle bir haftasonu İstanbul a gidip eğitim alacağım.Bu süreç uzun da sürse umarım aranıza katılacağım:)
Video konusunda da gerçekten çok kötü bir durum.Yıllardır araba kullanıyorum. Korna duyduğum yöne bu şekilde girmeyi bırak 3 kere kontrol etmeden yönümü değiştirmem böyle durumlarda.EmreKocyigit tamamen haklı.

Bu Passat'lar en az bir Şahin veya Kartal kadar kötü sürülüyor kişiye özel değil araca özel bir vaka. Ben böyle araçların yanından tek hamlede geçerim yada sıkışma durumu olacaksa yavaşlarım. Şu bi gerçek isteyince trafiğin akışına bakarak önünde giden sürücünün aklını okuyup ne yapacağını kestirmek gayet mümkün.

kesinlikle suçlu araç sürücüsü, ama sizinde az biraz okuyabilmeniz lazım bence. araç minibüs arkasından gidiyor sollamak için sizi bekliyor. siz de adamı bekletince adam sinirlenip gazlıyor :mrgreen: bu duruma getirmemek lazım olayı :mrgreen:

kesinlikle suçlu araç sürücüsü, ama sizinde az biraz okuyabilmeniz lazım bence. araç minibüs arkasından gidiyor sollamak için sizi bekliyor. siz de adamı bekletince adam sinirlenip gazlıyor :mrgreen: bu duruma getirmemek lazım olayı :mrgreen:

Tabiki trafikte okadar çok yapmamamız gereken şeyler, yada şöyle yapsak daha doğru olurdu gibi şeyler yaşıyoruz ki çoğu zaman olaylar anlık gelişiyor örneğin korna çaldıktan sonra motorun frenlerine asılıp yolda dursaydım hiç sıkışmayacaktım ama arkamdaki araç beni ezecekti bu sefer suçlu ben mi olacaktım yoksa arkadan gelen aracın öndeki durumu farkedip zaten yavaşlaması mı gerekliydi, bu da bir olaylar zinciri ve bakış açısı:bounce:. Burada araç şöförünü bekletmiş olmamdan dolayı sinirlendiğini yada bekletmiş bile olduğumu düşünmüyorum araç sürücüsü beni farketmiyor sanırım(Cam filminden dolayı şöförle göz göze gelemiyorum tereddütte kaldığım an...) ve devamındada ikazlarıma rağmen görmezden geliyor araç yanımdan geçerken zaten yan şerit tamamen boş ikazlarımdan sonra bile ben yan şeride açılmasını beklerken daha çok köşeye sıkıştırmaya başlıyor. Bu da tam olarak bu video yu hazırlama ve sürücü hakkında ihbarda bulunmamın nedeni:cat:. Sonuç olarak ilk defa sıkıştırılmıyorum veya ilk defa birileri önüme atlamıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar