Kazaya davet !!!

Bostancı- Küçükyalı istikametinde Bostancı'yı geçer geçmez sahilyolunda ilk sola dönen virajda bir yol çalışması yapmışlar ama ne bir uyarı var ne bir işaret. Viraj başlar başlamaz en sağ şeridin yarısının asfaltını kazımışlar, bu akşam az kalsın düşüp kontrolümü kaybediyordum. Eminim bu akşam bir kaç araç oraya girip çıkacak ve tehlike atlatacak, belki de kaza yapacak... O civardan geçecek arkadaşlar dikkatli olsunlar.

Bu sabah geçerken bahsettiğim yerde bir araba kaza yapmış, ambulans ve polis gelmiş. Yolumun ters istikametinde olmasına rağmen dönüp olay yerine gittim ama yanımda fotoğraf makinası yoktu çekemedim. Araba hurdaya çıkmış, ön cam patlamış, airbagler açılmış, ön iki lastik patlamış jantlar yamulmuş, motor karteri muhtemelen delinmiş her yer yağ içindeydi. Sürücü sandığım kişi şoktaydı ama birşeyi yoktu. Orada beklediğim 5 dakika boyunca belediye otobüsleri dahil en az 20 araç aynı tehlikeyi atlattı.

Arkadaşlar bahsettiğim yerden geçerken dikkatli olun öyle böyle bir kazı değil tam viraj başlangıcında asfaltın yarısı yok, 6-7 santimlik keskin bir asfalt yüksekliği farkı var.

Ne yaparsın burası TR geçmiş olsun iyi atlamıssın ama kesın kaza olur bu gece orda Allah korusun.

Neden bu tip uyarıları zorunlu topik yapmıyoruz?
Herkese (ya da her üye mail'ine göndere miyoruz, ya da ne bileyim her online olana uyarı olarak popup gibi göndere miyoruz?)
Kaza yapman değil önemli olan-sana birşey olmadıysa tabi-. Önemli olan bu bilgiye gerçekten ihtiyacı olan insana iletebilmen.Gerçekten paylaşabilmen..
Formların amacı da budur. Haber yapamıyorsan Tv, basın vb. de dar kesimdeki formlarla tanıdıklarına ilet.Haberdar olsunlar..

O civarda motoru boya isteyenler motorlarınını yatırıp polise rapor tutursun ve ilgililer hakkında dava açsın.:cherry:
Bakalım bir daha yarım yamalak iş yapıyorlarmı.

benzer bir şeyi ben de yaşamıştım. yolu kazmışlar ve daha sonra üzerini çakılla doldurmuşlar.
akşam karanlığında ben de motorla oraya bi dalış yaptım.
nefesimi tuttum ve ordan nasıl geçtiğimi hatırlamıyorum. motorum enduro olmasaydı kesin çakılları yutardım...:cyclopsan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar