kazaya bakın zavallı motorcuların hiç suçu yok

oha be adam bowling te sanki hepsini düşürdü yuh
Allah korusun böylelerinden tüm motosikletçileri

Yanlış hatırlamıyorsam bir filim çekimi sırasında yaşanmıştı bu olay ve galiba ölüm de vardı.

Bunu yapan arabanın sürücüsünü çekme zinciriyle Hayabusa'nın arkasına bağlayıp otobanda 370 basmak gerek. Bir Ankara yapıp dönsen cesedi tanıyan çıkmaz zaten.

bu videoyu 2.lzleyişim...adamlar galiba en az 3 metre havaya fırlıyor..motor ve araba kafa kafaya geldiğinde olacakları düşünemiyorum...bu adamı ömür boyu cezaevine tıksan haktır...1.derece cinayet gibi...

ordaki motorcular umarım linc etmişlerdir sürücüyü körmüdür nedir yapılan yorumlar az bile ona...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu kaza avrupada amerikada yada iran dubai gibi yerlerde olsa adamı cinayet yada ölüm yoksa cinayete teşebbüsten yargılarlar ama burası türkiye insanın önemi yok

Çok kötü bi kaza sürücüye ne ceza verilmiş merak ediyorum...
Eğri oturup doğru konuşalım ilk motosikletçi arkadaşın kaskı yok milyonda birde olsa onunda suçu var..Motosiklete binmenin belli kuralları var bunlar hayati onem taşıyor...

farklı açılardan falan görüntüler var. galiba bu bir çekim..
ve bazı arkadaşlar burası türkiye olur öyle kıvamında yorumlar yapmışlar ama yanlış anlamıyorsam ispanyolca yazılar var ekranda.. türkiye olmama ihtimali çok yüksek..

Eğri oturup doğru konuşalım ilk motosikletçi arkadaşın kaskı yok milyonda birde olsa onunda suçu var..Motosiklete binmenin belli kuralları var bunlar hayati onem taşıyor...

-------------:farao:
------------------

Boyle araba kullanan adamlarin binlercesi malesef hergun trafikte cirit atiyor, hem bizim ulkede, hem diger ulkelerde. :farao:

Evet arkadaşım malesef böyle kaza yapıp sakat kalan veya kazada hayatını yitiren geride bir çok kişiyi gözü yaşlı bırakan kişiler kasksız korumasız motosiklete binsede,tecrübesiz 1000 cc lik supersport makine kullansada SUÇU yok....

Bende motosiklet almak için can atıyorum ama cbr 600 alıp kaskımıda koluma geçirip cafe önlerinde redline yapmak gibi bir niyetim yok...Böyle bir durumda vefat edip yada sakat kalıp bu sitedeki yada ailemi üzmeye ise hiç hakkım yok..Bu sitenin kurulmasındaki amaç ne sadece gezilerde birlikte olup fotoğraf yayınlamak mı ?Ben bu sitede bir çok tecrube edindim videolar izledim hata yapan arkadaşlardan ders aldım.Hiç kusura bakmayın ama kasksız motosiklete binipte kazada benim suçum yoktu diyemem...

muvattali'nin de dediği gibi bu kaza film cekimi sırasında olmuştu. Korumaları o yüzden yok. Motorlara carpan sürücü ise aşırı alkollü cıkmıştı.. Ayrıca kazada başröl oyuncusu öldü..

hepsi kasksız. biri şans eseri kurtuluyor.. hiç mi görmemiş önündekileri, nasıl bir araba kullanmadır öyle?

kötü ,fana kötü hemde arkadan araba çarpıyor allah başa vermeye

Forumdan Uzaklaştırıldı

ne yani kask takmayınca birinin gelip size arkadan çarpmasımı gerekiyor

Kartezyenx arkadaşım tabiki öyle değil sadece motosiklet sürerken kask ve koruma gibi hayati önem taşıyan ekipmanların üzerimizde olması gerektiğini savunuyorum...

Diyelimki ben motosikletle giderken kırmızı ışıkta durmayan bi araçla çarrpıştım kolum kırıldı ve bunu sitede fotoğraflarla paylaştım herkez sürücüye lanetler yağdırdı kızdı bağardı...Tamam haklılar,biride arkadaşım sürücü suçluda sende korumalarını giyseydin keşke demeye hakkı yokmu ???

Sürücülere güven olmaz biz herzaman koruyucu ekipmanları üzerimizden eksik etmeyelim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar