kazalı motosikletimin ortalama değeri nedir

motorun masrafı ne kadar? Sasede %90 sorun var.. Gecmiş olsun.. Masraf coksa fiyatı az tutarsınız.. 3000 -3500 var piyasası ona göre piyasaya koyarsınız.. Ama ben olsam.. 1500 den fazlası yok..

bunun ön takım ebe sininkini tersten görcek ve şaseye bişey olmayacak.. o jant kolları bile nasıl kırılmış öyle geçmiş olsun bana kalırsa 2000 gayme masraf var.. kazayı yapan ne durumda siz mi yaptınız..bin liraya satarsınız..

ben motorun durumundan ziyade sürücüsünü merak ettim. insallah park halindeyken bu hale gelmistir. üzerinde sürücü varken bu hale gelen motosikletin sürücüsü saglikliysa motoru bedava versen bile zarar etmezsin.

evet kazayı ben yaptım çok şükür bişey olmadı bana 90 km hızla frene basmadan 60 cm genişliğinde çelik bir kolona çarptım
bu arada şase yamuk değil demedim gözle görülen bişey yok

Yedek parça olarak satılır başka birşey olmaz. Perte çıkmış bu

Şaside olan bozulma gözle görünmesede, kazayı bütün şasi süspanse etmiştir. Toplansada sürüş konforunda etkileri kesinlikle devam eder bence bu denli bi kazadan sonra.

Değeri hakkında fikrim yok, kendi motosikletim olsa, parçalayıp satardım. Toplatıp satsam, söylesem bile alıcıya durumu, hep aklımda olup vicdanım rahat olmazdı.

sele yi neden söktünüz kazadan sonra sele yukarı kalktı galiba bu bile şasenin yamulduğuna işaret olabilir..bu motorun talibi çok olur parça parça uzun sürsede satılır komple almak isteyende bulunur..evrak problemi yok nede olsa..

benim dalgınlığımla olan bir kazaydı yaşayan bilir gözkırpması gibi geldi o an bana gözümü açtığımda km saatini gördüm kafamı kaldırıncada direği frene basıcak fırsatım olmadı

Geçmiş olsun boşverin motoru tekrar alınır size bir şey olmamış ya önemli olan bu :rendeer:motor ise komple olarak en az 500-en fazla 1000 lira eder bu şekilde benim kanatimce

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar