Kazalı motoru trafikten men etmek ?

Herkese merhaba arkadaşlar.Bir yıl boyunca motorları ve bu formu çok yakından takip ediyordum. 2014 yılında 100 cc motosikletim ile bir kaza geçirmiştim. Kaza sonucu motor hurdaya çıktı ve tamamen kullanılmaz bir hale geldi. İlk başta altı ay muayenesini yaptırmazsan otomatik olarak trafikten düşer zaten demişlerdi. Şimdi durduk yere aklıma geldi ve içimin rahat etmesi adına motorumu trafikten men etmek istiyorum. Fakat uzun bir süredir muayenesi eksik. Bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Ne yapmalıyım ? Nasıl yapmalıyım ? :thumright Teşekkürler...

Yanlış biliyo olabilirim ama
6 ay muayene yaptırmazsan sadece cezalı duruma geçersin yani taşıtlar vergisi borç yazmaya devam eder.polis yakalarsa muayene için 15 gün verir ceza ile birlikte sonra yakalarsa bağlar aracı.

Ama sizinki zaten yürür halde değil. Trafik şube ile görüşmeniz lazım diye biliyorum ben.

Arkadaşım plakanı sök eline al, gecikmiş vergini yatır, ruhsat sahibi ile trafik şubeye git trafikten çekmek istiyorum de bu kadar.

Muayene ile işin olmaz motor kullanılamaz halde ise nasıl muayene ettirebilirsin ki ?
Motorlu Taşıt vergisinden bahsediyorum.
Yılda 2 kere ödediğimiz. Eskiden bandrol derlerdi, araçların ön camın sağ köşesine yapıştırılan saçma bir şey vardı.

20-30 yaşında ön camı değişmemiş araç bulursanız mutlaka görürsünüz :)

a2(4).jpg

Muayene ile işin olmaz motor kullanılamaz halde ise nasıl muayene ettirebilirsin ki ?
Motorlu Taşıt vergisinden bahsediyorum.
Yılda 2 kere ödediğimiz. Eskiden bandrol derlerdi, araçların ön camın sağ köşesine yapıştırılan saçma bir şey vardı.

20-30 yaşında ön camı değişmemiş araç bulursanız mutlaka görürsünüz :)

http://www.ellidokuz.com/icerikler/resim2015/a2(4).jpg

Hocam 100 cc motorda ne vergisi ? ruhsatta zaten doksan küsur yazıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar