Kazali Chopper Lazim

arkadaşlar özel bir custom motor projesindeyim ve kasa hazır gibi çabuk bitecek ama bildiğiniz motoru sağlam kazalı bir chopper var mı
en azından 500 lük olması gereken motor V olması tercihimdir ama olmasada bana bildirin acil çünkü tasarımımı burayada koyacağım sizlerin model hakkında görüşlerinizi de alacağım

bana sadece motor kısmı
ve arka tekerlek gerekli
elinde bulan yada bildiği satılık olan var mı
yada nerden temin edebgilirim bu konuda tecrübeli abilerimiz varsa yardımlarınızı bekliyorum

Bi de delilerin sitesinde Sakarya'dan bir arkadaş vardı, o da costum işi ile uğraşıyordu. Hurdalardan bi şey yapmaya çalışıyordu. Oraya da bi bak istersen.

benimki daha profesyonelce olacak daha evvel deneme niteliği taşıyan başka işlerim olmuştu ve çevremde bilinçli ve bu işle ilgilenen abilerim var bursa choppers club bünyesinde olacak bir çalışma bu

bide o alet 125 lik bana minumum 250 lik lazım

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Kazalı cruizer bulman vakit alır gibi geliyor,ama ortalıkta kazalı race motor istersen çok rahat bulabilirsin. Zaten bu aralar race motorlu chopper trendi aldı başını gidiyor.

allah razı olsun :D ama senin keeway ile olmaz o iş :D

haklısınız racing motoru takmak daha mantıklı hem performans hemse bulunabilirlik evet benim tasarım bunlarla alakasız

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
başlığı almak isteyenler bölümüne taşıyorum

kardeş motoru çok güzel aslında.motor aksamında hiçbir hasar yok hatta segmanları yeni değişmişti. 4 silindir 750cc bi honda var (1980 ama 2. sahibinden )düşünürsen 05363910385 i ara.

teşekkürler arkadaşlar ben BSA marka 650 lik bi makina buldum 55 model ve şu an ki sahibi de şase uzatma ve maşa sını kroos maşa ile uzatmış ve harleyin orhinal arka jantı nı almış bana sadece depo - çamurluklar ve gidon kalıyor

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hayırlı olsun.
Nasıl bişeymiş, resmini eklesen de görsek.

suspect bende aynı işi aylardır araştırıyorum.Yapması tamam bir şekilde halloluyor.Bende makina mühendisi öğrencisiyim Sakarya da aklıma takılan şu var chopper ı yaptıktan sonra trafiğe çıkış belgeleri nasıl hallediceğiz?Birde aktarımda zincir mi yoksa kayış mı kullanıcaksın?Eğer bana sorarsan depoyu kendinde yapabilirsin yada çok usta saççılar yada kaportacılar bu konuda yardımcı olabilir CUSTOM kelimesinin böylece hakkını tam anlamıyla verebilirsin.Eğer ingilizcen mevcut ise bir kaç site önerebilirim saç depo ve çamurluklar hakkında yardımcı olabilecek.Sonsuz sevgi ve saygılarımla.Kolay gelsin...

51 bmv nin ön çamurluğu arkaya tak deposuda damla depo onuda kullanabilirsin
ön maşayı mz den uydurabilirsin güzel olur bende yapmıştım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar