kazadan sonra

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
kazadan sonra 1 ay istanbul kağıthanede okulda kaldım.sonra okulda süre bitince kuşasasına gittim ayağımı burda alöıya aldım,10 gün içinde motoru sattım masraflarım için mecburdum buna, ayağım alçılı günlerinde otel ve yemek için para ihtiyacım olcaktı neyse iyileşelimde motor alırız gene.şimdi ise 4 gündür denizli kaledeyim burda günler sıkıcı ve durgun geçiyor sanırım perşembe günü adapazarı karasu ilçesine gitçem.1 eylülde alçı çıkçak busüreç içersinde orda kalcam.

kale belediye başkanı abdullah karaayvaz beni kırmadı makamına kabuletti kendisine çok teşekkür ederim.

yemeğmi hergün burda yiyorum

burasıda kalenin ufak çarşısı

burasıd merkezi

bu arkamda bördüğünüz binada kaldığım kalenin tek oteli belediye oteli

gecmıs olsun:rendeer:Allah acıl sifalar versin.tez zamanda yenı motorunla yenı baslangıc yaparsın

Abi tekrar geçmiş olsun. Tekrar bir orada bir burada, bir Edirne'de bir Hakkari'de olacağın günleri bekliyoruz :rendeer:

Gecmıs olsun abım :salut: :rendeer: Her işte bı hayır vardır. İnşallah Allah yolunu acık eder abım.

geçmiş olsun Ümmet abi. Umarım en kısa sürede eski sağlığına tekrar kavuşur, yeni motorunla Anadoluyu turlarsın.

ümmet abim geçmiş olsun, tekrar seni yollarda görmek bizide sevindiricek :rendeer:

geçmiş olsun allah beterinden saklasın motor dediğin şey nasıl olsa bulunur önemli olan sağlık

Ümmet abim tekrar çok geçmiş olsun :pale: inşallah en yakın zamanda iyileşirsin... :pale:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun yolların fatihi,sevgili ümmet abimiz allah beterinden korusun

Çok geçmiş olsun Ümmet Abi.Allah şifalar versin.İnşallah en kısa zamanda tekrar bir motosiklet sahibi olup gezilerine devam edersin abi.Saygılarımla.:bounce:

abi seni böyle görmek çok üzücü :( inşAllah bir an evvel eski günlerine dönersin.. Rabbim yardımcın olsun..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar