Kazadan sonra tamir oldu fakat ...

Merhabalar 12 eylül saat 4 gibi bir kaza geçirmiştim belki hatırlarsınız burada paylaşmıştım ...

Şöyle bir sorun var motor tamire gitti fakat sanırım fark etmemişler . Eve geldiğinde ben fark ettim , jant ta bir yamukluk var. resimlerini paylaşacağım. Sizce bu sorun çıkarırmı tekrar geri mi yolluyayım motoru?

İlk olarak kaza dan sonra bir resimle başlayayım eski konumda koymamıstım resim burda koyayım merak edenler için.

Buda motorumun tamire gitmesine rağmen jantta olan problem

Sizce bir sorun teşkil edermi bu yamukluk? BU arada siz siz olun KASKINIZI VE DİĞER KORUMA EKİPMANLARINIZI giymemezlik yapmayın ...

İyi günler dilerim şimdiden soruma yanıt verenlere teşekkürler :)

Geçmiş olsun. hava kaçırmıyorsa ve yolda giderken dengenizi bozuyorsa bir sorun teşkil etmez gibi geliyor bana ama. bilen birisi yazar illa. ayrıca sigorta veya garanti masrafı karşılıyorsa söyleyin bence yapsınlar onuda.

ne demek sorun teşkil edermi...
o jantı görmeyen adamı dövmek gerek yahu...

hemen ama hemen,sen bunu yeni yamultmuşsun demelerinden önce gönder geriye..

ha eğer masrafını cebinden ödediysen eğer ve jantıda cebinden ödeyeceksen acele etmesende olur..motora binmeye başlayacağın zaman da değiştirsen olur..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sorun teşkil eder.

düzelttirmeniz veya yenisini almanız gerekir. ( aleminyum alaşım olduğu için kırılabilmekte bazen )

yamuk jant sürüş dengesine etki eder ve zırıltıya sebeb olur.

sürüş dengesi yönünden tehlike ve zırıltının vidaların çıkarması; siz bilirsiniz

bence o şekilde kullanman tehlikeli viraja girerken lastiğin sıyrılmasına neden olabilir sıcak havalarda dahada tehlikeli olucaktır diye düşünüyorum

ne demek sorun teşkil edermi...
o jantı görmeyen adamı dövmek gerek yahu...

hemen ama hemen,sen bunu yeni yamultmuşsun demelerinden önce gönder geriye..

ha eğer masrafını cebinden ödediysen eğer ve jantıda cebinden ödeyeceksen acele etmesende olur..motora binmeye başlayacağın zaman da değiştirsen olur..

Aslında bende sonradan fark ettim . bu şekilde motoru kullandım . Fark edince içim ürperdi birden :)

ygk

olur zıplatır bu jant giderken ve lastik lif yırtabilir. bir an önce değişin, düzeltirlerde sağlam olmayackatır aynı yerden tekrar yamulur. zaten jantın 0 ıda 50 tl...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Değiştir kardeş.
Çukura vs daha hızlı girince daha çabuk yamulur.
Ayrıca sürüş konforunu çok ciddi etkiler.
80-90 Tl için riske atma kendini.

Hiç bir şey yapmasa,çukurlara girdikçe oradan azar azar hava kaçırır,sonra da bir bakarsın jantın üzerinde gidiyorsun.benzerini birebi geçtiğimiz pazar günü yaşadım.benim janttaki yamukluk sizin janttakinin yanında yok gibi sanki,o derece yani.

değiştir jantı. O önemli değil de çok kötü olmuşsun ya geçmiş olsun.

Teşekkür ederim . Kafama bişey olmadıya vucüt zamnla geçer tabii kask sayesinde birşey olmadı . Demekki sadece kask yetmiyor bunu öğrenmiş oldum :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:40 ----------

geçmiş olsun... jantı da değiştir hemen. çok tehlikeli.

teşekkür ederim

İlk resmine bak ve kararı kendin ver.
Yani en hassas pimpirikli senin olman lazımken ...
Geçmiş olsun.

lastikler tubeless ise hemen tamirini veya değişimini yaptırman gerek cünkü burada yine bir arkadaş ön tekerin aniden hava kaçırması sonucu kaza yapmıştır bence hemen tamirini yaptırman gerek zaten daha yeni kaza geçirmişssin yine sana veya başkasına birşey olsun istemeyiz bu arada geçmiş olsun

O jant ilerleyen zamanda sen bindikce dahada yamulcak o yamuldukca diskler o diski sıkıştıran zımbırtıya değcek vs. vs. bu halde binmemeni öneririm masrafın iki katına çıkabilir

Herkeze teşekkür ederim anladığım kadarıyla biran önce değiştirmem gerekiyor jantı :D bunu gözden kaçıran tamircimlede uzun bir konusucam :)

aynı tamirciye motor gidecek bir ek dosya daha açılacak...eksper çağıralacak bu tamirde yapılacak..basit...çok geçmiş olsun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar