Kazadan sonra geriye kalanlar...

tekrar gecmiş olsun adelet inşallah iyi işler de senın tarafında olur duacıyız sana ve eşine

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hocam bu nedir ya, çok geçmiş olsun, Allah korumuş. Motor işinin başındayım, topicteki muhabbete şöyle bi irkildim açıkçası. "Senin son durum ne" "şükür yürüyorum" falan.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:08 ----------

bunlar çok 'extreme' durumlar değil mi, evet deyin rahatlatın beni

fırsat mı kolluyorsun sencer hayırdır :queen::mrgreen:
Sorma ya...Telefondada sarkti bana...:mrgreen:
tekrar gecmiş olsun adelet inşallah iyi işler de senın tarafında olur duacıyız sana ve eşine
Amin Allah razi olsun bu hafta ici 7 ay sonra esimi gormeye gidicem Allah nasip ederse...Cok mutluyum...
hocam bu nedir ya, çok geçmiş olsun, Allah korumuş. Motor işinin başındayım, topicteki muhabbete şöyle bi irkildim açıkçası. "Senin son durum ne" "şükür yürüyorum" falan.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:08 ----------

bunlar çok 'extreme' durumlar değil mi, evet deyin rahatlatın beni
Son durum topallayarakda olsa yuruyorum Allaha sukur hayata dondum...Esimde iyi oolma yolunda hizla ilerliyor...Extreme degil..Otomobil ve diger tasitlarin klasik motosikleti umursamama vakasi...:salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Son durum topallayarakda olsa yuruyorum Allaha sukur hayata dondum...Esimde iyi oolma yolunda hizla ilerliyor...Extreme degil..Otomobil ve diger tasitlarin klasik motosikleti umursamama vakasi...:salut:

Hocam çok çok geçmiş olsun ya. Bu kadar sık ve ölümcül kazaları olduğunu tahmin etmiyordum motorsiklet dostlarının. Afalladım açıkçası.

Allah yardımcınız olsun. Her ikinize de acıl sifalar diliyorum.. İnsallah davanızda da hakettinizi alırsınız.

Görülen ölümün eşiğinden dönmüşsunuz. Eşinize ve size çok geçmiş olsun.
Dilerim duruşmanızda baba bir hakimin baba adaletine denk gelirsiniz.. Allah yardımcınız olsun.

Murat Abi'cim çok geçmiş olsun tekrardan.
Umarım istediğin gibi sonuçlanır dava; eminim öyle de olacak :)

Görülen ölümün eşiğinden dönmüşsunuz. Eşinize ve size çok geçmiş olsun.
Dilerim duruşmanızda baba bir hakimin baba adaletine denk gelirsiniz.. Allah yardımcınız olsun.

Amin..Gelmessemde bi ust mahkeme var...:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:45 ----------

Murat Abi'cim çok geçmiş olsun tekrardan.
Umarım istediğin gibi sonuçlanır dava; eminim öyle de olacak :)

Herseyin hayirlisi olur bundan sonra geri kalan hayatimda insallah...:salut:

Hayata yeniden baslicam...:cat:

bu foruma 10 aydır üyeyim sizin kaza haberinizi okuyunca çok üzüldüm bende 20 sene önca kardeşimle benzer bir kaza geçirmiştik çok şükür ayağında bir kırıkla kurtuldu kardeşim bana birşey olmaması ve sevdiğiniz bir insana zarar gelmesi dağa çok üzüyor bu yüzden foruma girerken dağa sizin iyi olduğunuza dair haber ararım okuyuncada kendi kardeşlerimden birinin haberini almış gibi sevinirim 2.5 cm kısalık önemli değil eşinizde okey oynadığına göre gerisi zamana kalmış herşeyin gönlünüzce olması dileğiyle

bu foruma 10 aydır üyeyim sizin kaza haberinizi okuyunca çok üzüldüm bende 20 sene önca kardeşimle benzer bir kaza geçirmiştik çok şükür ayağında bir kırıkla kurtuldu kardeşim bana birşey olmaması ve sevdiğiniz bir insana zarar gelmesi dağa çok üzüyor bu yüzden foruma girerken dağa sizin iyi olduğunuza dair haber ararım okuyuncada kendi kardeşlerimden birinin haberini almış gibi sevinirim 2.5 cm kısalık önemli değil eşinizde okey oynadığına göre gerisi zamana kalmış herşeyin gönlünüzce olması dileğiyle

Allah razi olsun sendende kardesim benim...Askerden once hayrani oldugum hatta kumbagin yukaridaki bag yolu denen yerlerine asik kaldigim bi sehirde yasiyorsun...Evet askerligimide tekirdagda merkesde yapmisdim...cok ozledim oralari...Ne yalan soyliyim...:wiinkk:

büyük geçmiş olsun.
neyse hasarsız, ziyansız atlatmışsınız, 2,5 cm in lafı olmaz koskoca bedende.
beteri hasıl olmasın.
eşine ve sana mutlu bir hayat dilerim.
mahkeme gününü de yazarsan gelebilirsek meydanın boş olmadığını gösterelim.

sigorta şirketleri ile ilgili yorum yazmayacağım ben söylemeden de ne oldukları ortada.

Allah razi olsun sendende kardesim benim...Askerden once hayrani oldugum hatta kumbagin yukaridaki bag yolu denen yerlerine asik kaldigim bi sehirde yasiyorsun...Evet askerligimide tekirdagda merkesde yapmisdim...cok ozledim oralari...Ne yalan soyliyim...:wiinkk:

buyur bir pazar gel sana tekirdağ köftesi ısmarlayayım tekirdağ çok güzel fakat çorlu ne park var ne bahçe var kaldırım yok arbayı park etmeye yer yok belediye 20 yıldır kalıcı güzellik yapmıyor bütün heryer bina doldu hiçbirinin altında otopark yok çorlu çok cabuk gelişen bir yer her yer fabrika dolayısıyla kalabalık belediye buna göre önlemini alması lazım yani ben buradan bıktım dağa güzel biryer istiyorum ama istemekle olmuyor

Yazıklar olsun böyle sigortaya, elinden ne geliyorsa müstehak zaten bunlar gibi dolandırıcılara:cat:

büyük geçmiş olsun kardeş , kazadan beri okuyorum .
Davanda Allah yardımcın olsun

Arkadaşım geçmiş olsun eşinize ve sana acil şifalar dilerim.Türkiyede maalesef kanunlar suçluların daha az ceza almasına yada istisnada olsa sıyırmasına yardımcı oluyor.Gerçi kanunlar mağdurun değil suçlunun hep lehine işlemiştir,olaylara eleştirel gözle bakarsak zaten bunun açıkça farkına varabiliriz.Allaha emanet olun kazalardam uzak olun.

Birdaha gecmis olsun ikinizede deli_mavi.
Umarim hakkini alirsin.

Sigortalar heryerde ayni sanirim..
Parayi alirken iyi güzel, ödemeye geldilermi ceplerinde akrep var sanki.
Buradada ödeme yapacaklari zaman adami canindan bezdiriyorlar bazen.

büyük geçmiş olsun.
neyse hasarsız, ziyansız atlatmışsınız, 2,5 cm in lafı olmaz koskoca bedende.
beteri hasıl olmasın.
eşine ve sana mutlu bir hayat dilerim.
mahkeme gününü de yazarsan gelebilirsek meydanın boş olmadığını gösterelim.

sigorta şirketleri ile ilgili yorum yazmayacağım ben söylemeden de ne oldukları ortada.
Ok...Mahkeme gununu buradan bildiricem konu acicam...:cat:
buyur bir pazar gel sana tekirdağ köftesi ısmarlayayım tekirdağ çok güzel fakat çorlu ne park var ne bahçe var kaldırım yok arbayı park etmeye yer yok belediye 20 yıldır kalıcı güzellik yapmıyor bütün heryer bina doldu hiçbirinin altında otopark yok çorlu çok cabuk gelişen bir yer her yer fabrika dolayısıyla kalabalık belediye buna göre önlemini alması lazım yani ben buradan bıktım dağa güzel biryer istiyorum ama istemekle olmuyor
Bilmemmi bi tek maxiniz var bulusma noktasi:mrgreen:
Yazıklar olsun böyle sigortaya, elinden ne geliyorsa müstehak zaten bunlar gibi dolandırıcılara:cat:
Elimden ne gelirse degil olani oldugu gibi anlaticam mahkemede..basimdan gecenleri tum ciplakligi ile...
büyük geçmiş olsun kardeş , kazadan beri okuyorum .
Davanda Allah yardımcın olsun
Amin saolasin...
Arkadaşım geçmiş olsun eşinize ve sana acil şifalar dilerim.Türkiyede maalesef kanunlar suçluların daha az ceza almasına yada istisnada olsa sıyırmasına yardımcı oluyor.Gerçi kanunlar mağdurun değil suçlunun hep lehine işlemiştir,olaylara eleştirel gözle bakarsak zaten bunun açıkça farkına varabiliriz.Allaha emanet olun kazalardam uzak olun.
Haklinin yaninda olanlarda vardir elbet..İancimi yitirmedim halen...:cat:Umarim tertemiz gunler beni ve esimi bekliyodur...Guzel haberler almayi cok ozledim inanin ki:salut:
Birdaha gecmis olsun ikinizede deli_mavi.
Umarim hakkini alirsin.

Sigortalar heryerde ayni sanirim..
Parayi alirken iyi güzel, ödemeye geldilermi ceplerinde akrep var sanki.
Buradada ödeme yapacaklari zaman adami canindan bezdiriyorlar bazen.
Malesef dedigin gibi....:salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar