Z one s 180 ile anlık olarak 60 a çıktım kesiciye girmedi. 40 ı sadece anlık olarak geçtim 50-60 da sürekli olarak gitmedim 3.vitese neden atmadıgım konusu ise direksiyon hocası 3. vitesi kullanmamızı istemiyor ona kalsa 1. viteste gitmeliydim o yolu ama motor zarar görür filan diye ben viteste 30-40 ta gitmeyi tercih ediyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:49 ----------
K belgem yanımda olduğu için trafiğe çıkabiliyorum hoca gözetiminde
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:50 ----------
Henüz "ehliyet" almadığınıza göre "trafiğe" çıkamazsınız. Kurs hocasında kabahat var.
Ama sizde de var kabahat: Kabul etmeyeceksiniz.
İşin sürüş tekniği boyutuna gelirsek de;
2. viteste 50 - 60 ... O hızlarda 3. vites olmalıydı...
Şehir içinde 50 olan hız sınırında 60'a çıkmamalıydınız...
Sağınızdan solunuzdan çıkabileceklere karşı öngörülü olmalıydınız...
Ucuz atlatmışsınız. Geçmiş olsun...
Salise farkıyla ayağınıza bacağınıza çarpsaydı otomobil, sürüş hocanız dizinizi mi merak ederdi yoksa motosikleti mi ayrı bi araştırma konusu olsun sizin için ...
Olacaklara karşı gayet öngörülü davrandığımı düşünüyorum sokak başlarına geldiğimde bile acemilikten kaynaklanıyor sanırım yavaslıyrum sokaktan olurda yaya veya araba çıkar diye o konuda sıkıntınız olmasın taba gaz giden birisi değilim bu rakamlar anlık hızlanmalar sadece vede bulunduğum yerin trafik durumunu iyi derecede biliyorum zaten.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:55 ----------
Yorumlarınız için hepinize sonsuz teşekkürler..
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:58 ----------
Mirac kandiliniz mübarek olsun. Allah(c.c) kalbinize göre versin.