Bu milisaniyelik tepki demektir.
Herkes alaycı tavırla yazmış. Ben yaptığım ya da atlattigim kazayı anlatayim...
Bir kaç yıl önceki olay bu,
Bir hafta öncesinde bir arkadaşımız, motosikletiyle bir arabayla kafa kafaya girmis ve kaburgaları kırılarak diğerlerine batmış ve iç kanamadan vefat etmisti.
Bir hafta sonrasında ben, ikaris sendromunda olduğumu bile bile, dalgın, mutsuz bir halde bilmediğim yolda şehir içinde 160+ hızla ve yükselerek ilerliyordum ve hatalı düzenlenmiş ( yol hatasından dolayı davalar açılmış, polis de dava acmami özellikle tembihlemisti. Ve ben ambulans beklerken 5-10 kaza oldu veya atlatıldı. Zaten kazadan kısa sure sonra yol komple açılıp yıkılarak düzenlendi) yolda aniden sol çaprazı bana bakar gordugum arabayla ya çarpışıp, şansım varsa üstünden uçup cakilacaktim, ya kafa kafaya girip kaportalari yarıştıracaktik.
Ya da motorutu dikip mümkün olduğunca drenaj yapıp çarpışma anında karar verecektim. Bu arada metreler azalıyordu ve araba fren yapıp sol çaprazı bana bakacak sekilde durdu. Arka camda bana bakan iki çocuk...
Bir hafta önceki kaza gözünün önünde...
Motosiklet GS500 0-100km si 5 saniye!
Ani bir kararla, gazi açtım, boşluğa çevirdim, çok sert arka fren ve doğru açıda onfren ve ben arabadan 30 derece kaşar farklı yöne, motor da kayarak arabanın ön tarafına ( üzerimde moto pantolon, dizlik,motocizme, kevlar eldiven, Robocop ptotect vardı )
Ben kesintisiz ( kayıtlara gore 115 metre suruklendim, dort kaburga ezigi ve koltuk altındaki bölgede hafif sıyrıklar. Şansliydim )
Motor yere paralel, ön tampona değip dönmeye başlıyor pervane gibi, oradan ön jant, marsbiyel, arka hangi kırıyor ve şekip peşinden geliyor beş metre yanima kadar sürüklenip duruyor.
Toparlanıp atağa kalktıgimda, orada kazayı görenler ölmemiş yaa falan dediklerini duydum.
Ayrilmasaydim motordan ne olurdu
Yatirmasaydim be olurdu bilemem
Ama motordan ayrilamadigim tek kazam oldu hepsinden daha ağır yaralandim