KAZA :(

kardeşim çok geçmiş olsun. hastanede ne dediler? passat güvenli arabadır inşallah yakın zamanda iyileşirsin. tekrar geçmiş olsun.

hastanede bu arabadan nası çıktınız falan dediler başka bi araba olsa gerçekten ölmüştük 2-3 güne ayaklarının agrısı falan geçer dediler yani 3 gün sonra asvalttayım kardeşm :) teşekkürler

teşekkürler herkese

asm

Geçmiş olsun.

Böylesine yüksek bir hızda hayatta kaldığına ve başkalarının ölümüne sebep olmayıp da katil olmadığın için ne kadar şükretsen azdır.

İmzandaki "hızlı yaşa,genç öl" düşüncesini terkedersin umarım.

180km hız nedir?

böyle aşırı hızdan darmadağın olmuş arabalara ölen insanlara üzülmek yerine, bir keyif sigarası yakarım ben. Ertesi güne birinin beni öldürme şansı azaldı diye. Geçmiş olmasın kısaca. Hatta geçmemiş olsaydı daha mutlu olurdum.

Terbiyesiz...

Geçmiş olsun kardeş... Acil şifalar...

geçmiş olsun,bu aletler fena kaçıyor bizdede tsi golf var yoluna göre basmak lazım bizde çıkıyoruz 180-200 fakat burada en önemli etken yolun durumu kalabalık normal dar yollarda kesinlikle yavaş gitmek lazım,tekrardan geçmiş olsun.

hızlı yaşa genç ölme inş ne diyelim gecmış olsun demekkı daha zaman varmış...

geçmiş olsun,bu aletler fena kaçıyor bizdede tsi golf var yoluna göre basmak lazım bizde çıkıyoruz 180-200 fakat burada en önemli etken yolun durumu kalabalık normal dar yollarda kesinlikle yavaş gitmek lazım,tekrardan geçmiş olsun.

Yolun durumu ne olursa olsun sürat yapmak hatadır canım kardeşim. Birilerinin canına mal olabilir. Yapmayın böyle işler, lütfen.

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
180km hız nedir?

böyle aşırı hızdan darmadağın olmuş arabalara ölen insanlara üzülmek yerine, bir keyif sigarası yakarım ben. Ertesi güne birinin beni öldürme şansı azaldı diye. Geçmiş olmasın kısaca. Hatta geçmemiş olsaydı daha mutlu olurdum.

Ne biçim konuşuyorsun bilader?
Evet aşırı süratten dolayı haklılık payın olsa bile insan agzını hayra açar.
Böyle ukalalığın lüzümu yok.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aslında hatanız cok buyuk. aceleniz varmış basmışınız sen allaha şükretki arkadaş daha kötüsünden korumuş sizide karşınıza çıkabilecek diğer insanlarıda.

bununla geçmiş olsun acil şifalar

Motosikleti
Forza250-cygnusL
180km hız nedir?

Sonuna kadar haklısın.... Aynı düşüncedeyim seninle.... Ama keyif almazdım.... Aksine daha da karamsar bakardım geleceğe.... Yazık derdim....:pale:

Yahu yapmayın, etmeyin arkadaşlar. Söylenir mi böyle şey... Anlamıyorum, herkes herkese düşman olmuş. Her hata yapanın cezası ölüm müdür yahu?

Sende haklısın.... Ama bile bile lades demek 180 km hız.... Bir nevi intihara teşebbüs bu....:pr:

ne kadar ayıp dediğin. senin için dicek doğru kelime bulamıyorum. daha doğrusu forum ortamına uygun kelime... hangi hata bi insan hayatından daha önemli olabilir? kaza yapan arkadasın annesi babası şu senin yazdığını görse emin ol tepkileri çok sert olurdu!. emin ol senin ailende sadece yüksek süratle kaza yaptıgın için ölmeni temenni eden birine daha az tepki göstermez. Allah arkadaşı bize bağışlamış ne mutlu. umarım aynısını sende yaşarsında arkadaşın halini anlarsın. sağlıcakla...
Son sözüne kadar güzel gelmişsin ama o son cümle arkadaşınki gibi olmuş.... Beddua herzaman sahibine aittir.....:cat:

@barıs çok geçmiş olsun kusura bakma sana sıra gelmedi. insanların ölmesinden mutluluk duyan insanları hiç anlamıyorum...
Kimsenin öldüğü yok..Hafif atlatılmış bir kaza... Sevindirici yanı çarpılan arabada da kimsenin ölmediği..... Olayın tümü zaten trajedi.... Kimse ölüm haberi duymak istemez....:cat:

@baııhan bak kardeşim insan hayatından bahsediyoruz burada lütfen daha fazla konuşup küçülme

Seninki can da çarptığınız arabadakilerin canı patlıcan mı?... O ben de olabilirdim.... Yapmışsınız bir hata belki ama konuşup küçülen sensin.... :jocolor: Hatanı burda bu şekilde konuşarak devam ettiriyorsun....

kardeş
acele giden ecele gider diye boşa dememişler
umarım artık daha dikkatli olursun
dicem ama imzana bakınca akıllanmayacağın anlaşılıyor
su testisi su yolunda kırılırmış

Vallaha ne diyim... İlk aklımdan geçen oydu benimde....
Sanki ne olurdu 1 gün sonra alınsa araba... Çok mu aceleydi... Ya iki arabadakilerde ölseydi..... :pale:

kimse kusura bakmasın, kaza yapan arkadaşa umarım ders olur.

180 km hız ne demek? bu kadar bilinç yoksunu bir yaratığa "insan" demeye dilim varmıyor. minibüs üzerine kırmışmış. sen o hızla giderken minibüs seni nasıl farketsin? böyle yaratıklar maalesef etrafımızda çok. bunlar biraz akıllısıymış, passat'la yapmışlar bu hızı. aynı hızla doblo, accent veya transit minibüs kullanan beyinsizler de var çünkü.

intihar edecekseniz başka yöntem seçin ey ahmaklar...! aynı yolu kullanan nice masum insanın canını tehlikeye attığınızın bilmem farkında mısınız?

böyle araç kullananlara ders, kulaklarına küpe olsun. unutmayın, arabanızda abs, ebd, bas, asr, esp, vesaire vesaire bi sürü güvenlik sistemi dolu olsa da; sizi yerde tutan aynı lastik ! o güvenlik sistemleri; viraj ortasında arıza yapıp durmuş kamyonu, tepenin ardında karşı şeritten gelen külüstürü göstermez, yoldaki mıcırdan kurtarmaz. bir kamyonun altına girecek veya bir ağaca çarpacak olursan arabanda 10 havayastığı olsa nafile..!

:cat:

Sadece gülüyorum.... :queen:
Terbiyesizlik nerde arkadaşım diye sormadan geçemeyeceğim?.... :thumright

Arkadaşlar....
Her zaman herkes kendini haklı görür... Her ne sebepten olursa olsun 180 km hız affedilir bir hız değil..Hele ki kaza yapmışsanız..... Belki bir ailenin canı yanardı... Belki sizin belki benim canım yanardı......
Sırf kaza olduğu için geçmiş olsun diye adetten söylenir....Söylüyorum.. Ama içten gelerek söyleyemeyeceğim......
Geçmiş olsun....

İşallah tekrarı olmaz....

bak kardeş sıkıntı şu tamma 180 baya baya fazla bi sürat fakat çarptıgımız minibüs sinyal vermeden bi anda sola geçti ve bi anda frene bastı bizim yapacak pek bişyimiz yoktu

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Eğer 90 la gitseydin sinyali germemiş olsaydın gene bu kaza olurmuydu?... Hadi..Dürüstçe söyle.... :wiinkk:

Yaw arkadaşlar... tamam hata.. çok büyü hata... 180 ile gitmek...
ama resmen arada "Geberip git de kurtulsun millet" diye mesaj atanlar var..
Yapmayın gözünüzü seveyim.

Bir insana hatalısın demek başka bir şey, burada yazdıklarınız bambaşka bir şey...

Geçmiş olsun kardeşim, umarım ders olmuştur... daha beterini yaşamazsın...

Yaw arkadaşlar... tamam hata.. çok büyü hata... 180 ile gitmek...
ama resmen arada "Geberip git de kurtulsun millet" diye mesaj atanlar var..
Yapmayın gözünüzü seveyim.

Bir insana hatalısın demek başka bir şey, burada yazdıklarınız bambaşka bir şey...

Geçmiş olsun kardeşim, umarım ders olmuştur... daha beterini yaşamazsın...

adamın imzasına dikkat etmedin galiba
adam bi kere niyetine girmiş
yarın öbür gün sana senin yakınına patlasa ne diyeceksin
akıllanmadığı hala aynı imzayı kullanmasından belli
ne dicem ben şimdi buna "Allah akıl fikir versin" den başka

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar