kaza

meraba arkadaşlar üzücü bir haber daha er metal şirketler gurubunda çalışan bir arkadaşımız vefat etmiştir motorsiklet kazasında yeni almış oldu motor ruyla surat denemesi yapan arkadaşımıza araba arkadan çarpmış motordan fırlayan arkadaş başka bir arabanın altında kalarak can vermiştir hepimizin başı saolsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ALLAH rahmet eylesin geride kalanlara ALLAH sabır versin hepimizin başı sağolsun..

dün er metal olarak cenazesinde bulunduk arkadaşımızın tanıma fırsatım bile olmadı kendisini sima olarak yatırlıyorum rahmetliyi motor aldın dan heberim yoktu kaç sefer mal vermiştim kendisine forkliftle biranda okişinin hayata olmadını duyunca insan şok oluyor

duyarlı arkadaşlara teşekürler hepimizin başına gelebilir tırafikte şoforuz diye dolaşan bi sürü denyovar

Son düzenleme:
motorsiklet net olarak çok düyarlı bir siteyiz hepinize teşekürler

ailesine allah sabır versin..
hız yapmış diyorsun başkabir araç arkadan çarpmış diyorsun.. umarım suçlular cezasını bulur..

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Çarpan kişiden haber var mı ??

Forumdan Uzaklaştırıldı
Allah rahmet eylesin ......................

allah rahme eylesin geride kalanlara sabır trafikte adeta canımızı ortaya koyup kumar oynuyoruz

Mekanı cennet olsun. Allah ailesine kolaylık versin. En onemlisi baska canları kurtaracak ibret olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar