Kaza

çok geçmiş olsun tabiki tek teselli sana birşey olmamış o sürücüde umarım cezasız kalmaz burası türkiye haklıda olsan bürokrasi çok yavaş işliyor savcılıga versende elinde bir kanıt olması lazım inşallah cezasını bulur

Sanırım Türkiye'de mağdur olmaktansa fail olmak daha iyi .Ne yazık ki çok üzücü de olsa bu böyle . Geçmiş olsun

arkadaşlar verdiğiniz destek vede teselliden dolayı hepinize çok teşekkür ederim iyiki varsınız hepinize kazasız mutlu sağlıklı günler dilerim ayrıcada bayanlardan uzak gitmenizi önerim (ya bayanların sürdüğü arabalara bi işaret koysalar ne bileyim özel bi renk veya plaka )olmamııııı...:)

olur olur

uydudan lazerle işaretlensinler hatta.....

Biz öyle takip edelim :)

Neyse yeniden geçmişler olsun...

.... bi defada ben arabanın yanından gecerken yine böyle dikkatsiz bir bayan sürücü kapısını acmıştı aniden ne oldugunu anlayamamıştım . gözümü açtığımda hastanedeydim. beni hastaneye getiren ise yine baska bir bayan sürücüydü ben kendime gelene kadar basımdan ayrılmamış saolsun varolsun benim hastanelik olmama sebep olan bayan ise ortalıkta yoktu plakasını felanda alan olmamış çekmiş gitmiş beni o halde bırakıp yazıklar olsun ona ...

Geçmiş olsun kardeşim.. :rendeer:
Vicdansız ve kansız diyorum..:pr: Bir de bayan olacakmış.. Yuh bee..:pr::pr:

Kardeş geçmiş olsun.Bırak öldürecek halin yok.Direkt savcılığa git sonuç alırsın merak etme.

Geçmiş olsun. Türkiyede artık insanlık öldü. Kimsenin kimseye saygısı, sevgisi kalmadı. Yazık günah. Bu kanunlar bu kadar yetersiz, insanların canı bu kadar kıymetsiz olursa... Polis bile birşey olmaz diyorsa yuhhh demekten başka birşey gelmiyor aklıma. Cana kasıt var, üstüne birde umursamadan kaçma var... Ama sonuç sıfır. " ÖFKEYLE KALKAN ZARARLA OTURUR " sen yinede yasal mücadeleni ver bir sonuç alamazsan dediklerini yap derim. Bu şekilde yapılanlar, böyle insanların yanına kar kalmamalı. Bu gün sana yarın bize !

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar