Kaza

Atakan usta geçmiş olsun.. Aman diyorum.. Herkes dikkat etsin.. Üzücü bir olay.. Ama sevindirici tarafı da var.. Plakası nasıl olsa sende.. Beyzbol sopan da var.. Hidroliği ben gönderirim.. Hiç sorun değil.. O el hareketlerini yedirirsin.. Hakkını ver derim.. Saygılar..

cok geçmiş olsun kardes motordada fazla bişi yoktur işallah

sana çok geçmiş olsun arkadaşım:rendeer: ..sorumsuz ve duyarsız olan sürücüyede yazıklar olsun

arkadaşlar adliyede aile mahkemesinde bir arkadaşım var onu aradım durumu anlattım dışarıda olduğunu yarın konu hakkında savcılıktan bilgi alıp beni arayacak ne yapmam gerektiğini söleyecek bakalım yarın ola hayrola en azından bi kaç kere mahkemeye gelsin hem de bulmuş olurum inşallah ama inanın evle çok kötü papaz oldum motor işinede baya alışmıştım bu benim ilk motorum du sanırım son olack ........:salut:

geçmiş olsun özelden mesaj attım bi okursan belki yardımım dokunabilir

işte şimdi çok sinirlendim :pr:
dostum o camları indirdikten sonra farları da benim için patlat.
bizim canımız bu kadar değersiz mi ya? nasıl basıp gidebilir? ya arkadaşımızda iç kanama olsaydı? insanlık dışı yaratıklara dersini kendin vereceksin o kadar...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun kardeş valla bayan otomobil sürücelerinden tırsmamak elde değil

arkadaşım öncelikle geçmiş olsun..bir abi olarak senden ricam sakin olman.delikanlılığında verdiği hak arama tekniğiyle işe girişirsen.olayın anında bulamadığın muhataplar anında sanık olarak seni muhatap alırlar..buda memleketimizin bir gerçeği..keşke rapor tutturmadan bırakmasaydın..amam olan olmuş allah a havale et..inan ilahi adalet hiç yanılmaz..ya kendi başında yada çocuğunda bulur..sabır kardeşim sabır....hoşca kalın

Geçmiş olsun. Bende savcılıga gitmeni önerecegim. cezasını kendin vermen haklıyken haksız duruma düşmene neden olur.

Ben bu ulkedeki su olayi cozemedim biri senin motoruna, arabana carpip kactiginda hiç bi şekilde suclu olmuyo.

Duran arabama carpip kactilar tutanak tutturdum polis biz halledicez dedi. 2 hafta sonra cevap geldi adami bulmuslar ifadesini almişlar adam ben yapmadim demiş ve kurtulmuş.

Sonuç hasarı benim kaskom karsiladi. Amcam hatalı olmasına ragman tek yalan cumlesiyle kurtuldu...

Geçmiş olsun...

Cemal abi aslnda en iyi cevabı yazmış...

ama ben yinede insanlıkltan nasibini almamış angutlar için yapmamamız gerekenleri bir sıralıyayım dedim...

farlarını patlatmamalı,:cherry:
tüm camlarını aşağı indirmemeli,:cherry:
lastiklerini patlatmamamlı,:cherry:
döşemelerini parçalamamalı,:cherry:
içine koku bombası atmamalı...:cherry:

yapılmaması gerekenleri tek bir yerde toplıyayım dedim...
olur da gün gelir arkadaş o araçla karşılşırsa bunları yapmasın...

OKD

Ne yazık ki devlet gerekeni yapmayınca insanlar yanlışda olsa kendileri ceza vermek istiyor.Vah ülkem vah!! Geçmiş olsun diyorum.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
çok geçmiş olsun bence o kadın şokun etkisiyle kaçmıştır ve korkmuştur en güzeli savcılığa vermek cezasını kendin kesersen ondan farkın yok bir daha atacağın adımı düşün

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar