kaza

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçmiş olsun Çiçek... Gerçekten kaza yapmana çok üzüldüm. Umarım en kısa zamanda iyileşirsin... Kendine iyi bak ve istirahat et...

Gizemli ilk yardımcılara ihtiyacımız var çabuk iyileş :queen:

En kısa zamanda normal hayatına dönmen dileği ile geçmiş olsun :rendeer:

sonunda klavyemi kucağıma alabildim :)
Öncleikle herkese çok teşekkür ederim ilginizden dolayı..
ve sonraki ilk diyeceğim şey Allahınızı severseniz Full koruma!!!!!!

Beni kurtaran brinci olarak şansım ikincii olarakta full korumalarım oldu.
Şimdi biraz kazadan bahsedeyimde herkes kendine ders çıakrsın:)
Yeşilköy havaalanı - yeşilköy yolunu herkes bilir kanımca hepiniz fuara gitmişsinizdir.Neyse ordan giderken 3 şeritlik yolda ( ben en sol şeritten gidiyordum) en sağ şeritte durmuş bir beyaz ford transit araba gördüm hızım 90 gibiydi diye hatırlıyorum. Araba en sağ şeritte durmuş sol sinyalini vermişti ( belliki u dönüş yerini kaçırmışi o yüzden en sağda durup arabaların azalmasını bekliyordu) ben de u dönüşü yapacağını bir an aklımdan geçirdim ama açıkçası hiç düşünmemiştim beni görmeyeceğini.Arabalar 100 m kadar arkamdaydı yol boş görünüyordu bu fordta yolu boş sanıp ani bi şekilde en sol tarafa u dönüş yerine geçmek istedi işte tam o an eğer bir sn daha yavaş hızla gelmiş olsaydı dik bir şekilde fordun ortasına yapışacaktım ki eğer öyle olsaydı omurilik gitmişti ve felçliydim yada ölmüştüm).. neyse ben bir sn farkla arabanın arka köşesine şarptım , hızımda 60 falandı heralde tam frene asılamadım malum ybrsi olanlar bilir frene tam bastımı ybr coşuyor azcıkın:) he diyeceksinizki neden sağa kırmadın ?? onun da cevabını vereyim :) o kadar kısa süre içinde bütün olasılıkla nasıl olduysa beynimde kurdum .Aynaya baktığımda sağ arkamda bana yakın bir araba gördüm o yüzden sağa kırarsam arabanın altında kalırım diye düşündüm ki kalırdımda arabalarda pek yavaş gelmiyorlardı :)

Devam edelim:) Arabaya çarptıktan sorna güzel bir şekilde uçuşa geçtim bir gökyüzü bir asfat bir gökyüzü falan hatırlıyorum:)
Sonra asfaltta sırt üstü yatar şekilde buldum kendimi , baktım boynumda bir şey yok direk kaskımı kendim çıkardım sanırım psikolojik bişi ama nefes alamıyorum gibi geldi ve millet kaskı çıkarmaya çalışırsa kırılmayan boynum kırılabilir diye düşündüm:)

Sonracığıma 2 dk sonra ben anestezi uzmanıyım diye biri geldi kontrol etti biraz beni ondan sornada açılın ben doktorum diyen biri geldi o da kontrol etti ilk yardım olayı gibi:) Bacağın kırık olduğu belliydi zaten kalçadan dize kadar bi tarafta dizden aşağısı bir taraftaydı :)
İşte 15-20 dk sonra ambulans geldi bindik gittik :)

Şimdi burda söylemediğim ve en önemli olan şey ne olu rlütfne yalvarırım dizlik kask korumalıklı mont ve eldivenii eksik etmeyin lürfen:(
benimle dalga geçen arkadaşlarımda vardı robocop gibi geziyorum diye..Hiç aldırış etmeyin bu tür şeylere çünkü bu sizin hayatınız ve bu hayatı tek başınıza yaşamıyorsunuz sizi sevenleri de düşünmek zorundasınız..

Gelelim işin en şanslı ve güzel yanına:) tam o gün evimde sular kesik olduğundan dolayı teyzeme banyo yapmaya gitmiştim kocaman bir sırt çantası ve içinde havlularla..İşte o sırt çantası omuriliği korudu ve puf puf onun üstüne düştüm ne güzel değil mi:D
Bu arada elcik koruma taktırmıştım motorumu da o da ellerimi acaip korumuş.. elcik korumalar paramparçaydı.. ve dizliğimde paramparça olmuştu.. Düşünsenize tek bir çizik yok şu an diizmde ve o dizlik olmasaydı şu an kemiğe kadar açık yara vardı ellerimde ve dizimde....
1 sene motora ara veriyorum maalesef:(
6 ay kadar da değnekler benim ikitekerim olacak neyapalım idare edeceğiz:)

Canım benim hoşgeldin, çok üzüldüm şok oldum kaza haberini okuduğum zaman.. :)
Burcu'dan yüz kere cep numaranı istedim bir türlü veremedi hanımefendi.. :)
Bende 2006/ Temmuz ayında kaza yapmıştım, sağ diz kapağım kırılmıştı, doktorlar 6 ay ayağa kalkamayacağımı, bir 6 ay da motora binemeyeceğimi söylediler.. Ama 40 gün alçıda kaldıktan 15 gün sonra işime ve motosikletime kavuştum..:) Kimseyi dinlemedim, denize girdim, motorumla beraber bende iyileştim.. :) Sen sen ol, hayata olan inancını ve yaşam sevincini kaybetme.. :)Bu arada benim alçım, kalçamdan ayak topuğuma kadardı :) Düşün yani :)

Tekrar hoşgeldin, kendine çok iyi bak :)

Çok sağol ya :)
vallahi daha ayağa kalkamadım kalktığın an başım dönüyor gözleirm kararıyor kulaklarım tıkanıyor.. yani tansiyon aniden düşüyor , o sorunu halletsem seksek bile oynarım ben burda ama işte:mrgreen:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
6 ay 1 yıl gibi tarihler herkes için kesin olan tarihlerdir. bünyeden bünyeye değişiyor iyileşme süreci. iyi beslenmek ve kırığı fazla hareket ettirmemek iyileşmeni hızlandırır.
geçmiş olsun....

hey allammm ya bana da robokop diyorlar. ya niye dalga geçiyosunuz kardeşim yaaa :( Neyse çok güzel anlatmışşsın arkadaşım kulağımıza küpe oldu. bir an önce iyileşmen tek dileğimis :)Kal sağlıcakla tekrardan :) Bu arada şükür sırt çantana :)

hoşgeldin tekrar morrigan... İyi olmana çok sevindim... Kendine çok iyi bak... Yazdıkların için de ayrıca teşekkürler. Aklımızda her an olması gereken ayrıntılar...

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sonunda klavyemi kucağıma alabildim :)
Öncleikle herkese çok teşekkür ederim ilginizden dolayı..
ve sonraki ilk diyeceğim şey Allahınızı severseniz Full koruma!!!!!!

( ben en sol şeritten gidiyordum) en sağ şeritte durmuş bir beyaz ford transit araba gördüm hızım 90 gibiydi diye hatırlıyorum. Araba en sağ şeritte durmuş sol sinyalini vermişti ( belliki u dönüş yerini kaçırmışi o yüzden en sağda durup arabaların azalmasını bekliyordu) ben de u dönüşü yapacağını bir an aklımdan geçirdim ama açıkçası hiç düşünmemiştim beni görmeyeceğini.

Devam edelim:) Arabaya çarptıktan sorna güzel bir şekilde uçuşa geçtim bir gökyüzü bir asfat bir gökyüzü falan hatırlıyorum:)

6 ay kadar da değnekler benim ikitekerim olacak neyapalım idare edeceğiz:)

üzüldüm çok geçmiş olsun , ama kazanda bir iki ayrıntı var çiçek, en sol şerittesin (belki uygun şerit uygun hızdır bilemem) , minibüs sol sinyalini vermiş (demekki sola yani senin bulunduğun şeride geçecek) , genelde sinyal falan vermeden de dönerler :pr: beni görmediğini tahmin edemedim demişsin ( zaten seni görmüyorlarmış gibi kullanman lazım en baştan , kırmak falan değil amacım sadece bu noktalara dikkat çekip okuyan ve aynı olayı yaşayabilecek arkadaşlara faydalı olabilmek..

bide sen nası bi insansın 6 ay değnek kullanacak olup iki teker benzetmesi yapan çantamla puf puf uçtum diyen :) çok geçmiş olsun tekrar umarım çabucak iyileşirsin :rendeer:

geçmiş olsun,umarım asfalt-gökyüzünü gördüğünden daha çabuk iyileşirsin...bende dizlik kask eldiven olmadan kullanmıyorum ne gerek var dizliğe diyen tipler olmadı değil.ama bende senin gibi asfalt -gökyüzü- asfalt üçlemesinin ardından sırt üstü yerde kendimi bulduğumda hemen kaskımı çıkarıp bacağıma baktım dizliğin tam diz kısmı bıçakla kazınmış gibiydi.AMAN ARKADAŞALAR KORUMASIZ KULLANMAYIN!!!

kaza başlığını görünce içimden eyvah dedim yine..yine diyorum çünkü maalesef bizim kazalarımızın sonu pek hayırlı bitmiyor...ve buna buruk bir sevinçle hayırlı bitmiş gibi.çok geçmiş olsun dostum ...en kısa zamanda sağlıklı ve mutlu olman dileklerimle.

üzüldüm çok geçmiş olsun , ama kazanda bir iki ayrıntı var çiçek, en sol şerittesin (belki uygun şerit uygun hızdır bilemem) , minibüs sol sinyalini vermiş (demekki sola yani senin bulunduğun şeride geçecek) , genelde sinyal falan vermeden de dönerler :pr: beni görmediğini tahmin edemedim demişsin ( zaten seni görmüyorlarmış gibi kullanman lazım en baştan , kırmak falan değil amacım sadece bu noktalara dikkat çekip okuyan ve aynı olayı yaşayabilecek arkadaşlara faydalı olabilmek..
ya evren illa mualefet olacan dimi:p
şimdi bak şöyle söyleyeyim benim en büyük hatam biraz hızlı gitmemdi..Ben sol şeritten ilerlerken ford en sağda durmuştu ve tam paralelinde U dönüş yeri vardı , ben bunu ve sinyalini gördüğümde zaten benim u dönüş yerinin yanına gelmeme çok az bir mesafe kalmıştı ; yani, orda en fazla 5 sn kadar bir sürem vardı düşünüp ne yapacağıma karar vermem için.Ben de düşündüm:mrgreen:
Minibüsü ve sinyalini gördükten 5 sn sonra zaten önümde bitti minibüs, Ve ben o sinyeli gördükten sonra zaten frene basmaya başlamıştım ne olur ne olmaz diye ama o kadar az zamanda hızımda pek fazla düşemedi tabiki (60-70e falan düşmüştür) He ayrıca sağada , solada kırmayı düşündüm ama önceden de dediğim gibi sağımda aynadan baktığımda başka bir arabanın geldiğini gördüm, solumada kıramazdım minibüs hızlı bi şekilde benim soluma doğru gidiyordu ayrıca banket vardı ordan uçup karşı yöne doğruda fırlayabilirdim.
Böyle işte... Bu arada dishy tabikide var ehliyetim hemde 1 seneyi geçti :)
Herkese tekrar teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar