Kaza.(

bugun bi kaza yaşadım araç sinyal vermediği için düz gicidek sandım sola dönmek için yanaştım fakat araba önüme kırınca çarptım. dönüşü sola değil u yapar gibiydi öyle bir çevirme ben görmedim kocası hastanaye gelip bu arada eşi kazayı tek yaptı bana polis tutanak tuttu sen kavşakta araç sollamaya çalışmışsın ve sinyalini vermiş dedi beni bastırmaya çalıştı fakat kamera kayıtları ortada yokken polis tutanakta bana saplamış şimdi suçlu bu durumda kim yanında bile olmadığı eşini haklı çıkartmaya çalışıyor hemen tepemizde mobese var ve fotoğrafları koyuyroum karar verrimisiniz ona göre hakkımı ararım NOT:ARABA KAZADAN SONRA HAREKET ETTİĞİ İÇİN DAHA ÖNDE DURUYOR ÇARPTUĞUNM YER BELLİ (sinyal vermemesi beni haklı kılarmı?)

Hastaneye kalktın ise hemen şikayetçi ol. Yoksa mobese görüntülerini alamazsın. Polis maalesef aynı adiliği bana da yapmıştı. Emniyet şeridi olmayan yola 5,5metre emniyet şeridi yazmıştı. Sonradan şikayetçi oldum da mahkeme dosyayı düşürdü. Hastane çıkışı şikayetçi oldun oldun. Olmadın sıkıntı. Mobese görüntülerini de şikayetçi olarak karakoldan yazılı dilekçe ile iste. Delil olarak elinde olsun. Kaybedeceğin birşey yok zaten.

GELİŞ rotam tam olarak bu nokta yerindede çarpıştık araç sinyal vermediği için düz gidecek sandım bir anda kırdı önüme sinyal vermediğinden eminim çünkü görsem dahada yavaşlardım yol hakkını tanırdım ki hızı olma lüksüm yok sola dönücem mecburen yavaşladım tam döndüğünde çarpmadım o yüzden ileride çünkü kurtarmyaa çalıştım

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:45 ----------

ifadeni yarın ver dedi polisler yarın olsam şıkayetci olurmu

İfadeni mecburen verdiğinde şikayetçi olacaksın zaten. Acıma da kimseye. Hem hasarını hem de motorun maddi değer kaybını al. Umarım yoktur ama kırık, çıkık, çatlak vs var ise acıma yapıştır hepsinden şikayetini.

tamamdır abi zaten kocası değişik tavır yaptığı için son köküne kdar alıcam motorun ön aksamı komple yamuldu falan hepsini yapar tamirci

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:57 ----------

SİNYAL VERMEMESİ KESİNLEŞTİĞİ DURUMDA BU KAZADA KİM SUÇLU OLUR ORAN OLARAK ?

Çok geçmiş olsun - 1998-1999 gibi aynı kavşakta minibüsün birinin sıkıştırması sonucu arabayla orta refüje çıkmıştım, lastik yarılmıştı - anılarım canlandı :) O yıllar istasyon caddesinin de hareketli zamanlarıydı, kalabalıkta rezil olmuştum.
Size bir şey olmamış olması teselli, Allah beterinden korusun.

Çok geçmiş olsun kardeşim çok şükür sende bişe yok:cat: şikayetinin arkasında kal geri adim atma.

sağol abi size güvenerek hakkımı sonuna kadar arıyacağım birde basit kurallara baktım ışıkta 1m mesafe gerekiyormuş bizde 3 4 rahat fardı zaten hepsi kamerada belli olur arkadaki arkadaşımın söylediğine göre tam direksiyonu kırdığı anda sınyali vermiş

Motosikleti
Ducati Multistrada 950
Selam, geçmiş olsun. Köşedeki Özsüt'ten kamera kayıtlarını isteyebilirsin. İyi insan oldularını duydum. Ayrıca eski David People'ın olduğu yerdeki kafe sahibi ile konuş kamera kayıtları için. Bi ihtimal yardımcı olurlar. Umarım mobeseler çalışıyordur çünkü Isparta'da herhangi bi mobesenin çalıştığın henüz görmedim ve duymadım.. Şikayetçi ol acıma. Dengesiz dengesiz araba kullanıyorlar maalesef.

Geçmiş olsun. Yanında olmayan, görmeyen kocasıi gelip haklıymış gibi ifadelerde bilunabiliyorsa, sende savcıya arkandaki arkadaşının kazayı görüp, şait olduğunu söyle.
RideForLife'ın dediğini ihmat etme. Kayıtlar yeni kayıtlarla silinmeden, etrafda kamera kayıtları için olk fırsatta araştır. Şikayetten sonra'da kayıtları, savcılığa verebilirsin.
Maalesef çok görüyorum, tembellikten, dümeni kırarken sinyal verenleri.

Ayriyetten sol tarsafıyla vurmuş. Dönecek tarafında yanındaki aracımı görmüyor, nasıl araba kullanıyor, hayret.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun gardaşım,

Bundan gayri,daha dikkatli ol,öngörünü max seviyeye cikart.

Kardeşim , geçmiş olsun buda sana ders oksun.

trafikte herkesi öküz gibi düşün . Defansif sürüş yap ,

Motosikleti
D400
Hakkını ara başkan vaktin var ise.

İte köpeğe yedirme.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar