Kaza

Az önce aldım haberini arkadasımla sabah okula giderken ayagı sismişti ne oldu dedim söylemedi neyse bi sekilde söyledi dün yokustan inerken düştüm dedi nasıl dedim yerler ıslakmıs Yeni baslamıstı yagmur manisada oda arka freni ve ön freni sıkmıs ön az fakat motor arkayı atmıs karsıda araba varmıs arabaya vurmus sonra kaldırıma geldiginde asagısı ucurum asagı ucmamak için motoru yatırmıs motor agaca vurmus hemen ayaga kalkmıs fakat motor kötü olmus 2012 model Ybr Kafası parcalanmıs motorun cizikler ve egzos Genede Allah korumus

geçmiş olsun, üzerinde büyük ihtimal orjinal lastikleri vardı, yağmurda berbatlar, arkadaşın kendini toparlayınca ilk işi lastikleri değiştirmek olsun ;)

geçmiş olsun..ben de şu an ankara da bir acemi olarak yerler ıslakken acaba eve motorla gidebilir miyim diye düşünüyodum:)

boş alanlarda fren kullanımı dönüş vs alıştırmaları yaparsanız yeni başlayanlara ciddi faydası olur. tabi yerlerin ıslak olması çok büyük bir etken geçmiş olsun.

Tesekkürler herkeze lastikleri zaten degiştiricek Fakat parcaları pahalı gerckten far camının yan sanayisi 80 tl lastikler gercekten berbat kuru zeminde bile kayıyor

Yerler ıslakken motor sürmekte sorun olmaz
yalnız yeni başlamış yağmurda gerekirse motordan inip inmek daha iyidir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar