Kaza Yardım

Herkese iyi forumlar yaklaşık 15 gün önce ufak bir kaza yaptım.
E5 te yer yer açılan yoğun bir trafik vardı, ben en sol şeritde arabaların arkasinda duruyordum.
Arkadaki duramayip bana vurdu bende öndekine daha sonra motor aradan firlayip biraz sürüklendi.
Arka ve ön camurluklar kırıldi sağ tarafda suruklenmeden kaynaklı cizikler var.

Çok şükür yere bile düşmeden atlattim kazayı.

Ben tutanak tutacağız diye beklerken bu öküz arkadaş maça yetisecegim diye kartını uzatıp kaçtı plakasini bile alamadım.

Polisi aradım geldiler plaka olmadan bişey yapamayiz gibi bişeyler sacmaladilar uzatmadim.

Herneyse elimde kartvizit vardı ertesi gün gittim bu öküzün iş yerine, yaptir halledelim gibisinden yapıcı konuştu guvendim bende.

Parcalari aldım faturasini götürdüm bugün(260tl), yokuşa sürmeye başladı, 100 lira çıkardı kabul etmedim, sözde hafta içi havale yapacak.

Şimdi ben bu öküze gıcık oldum bir kere, savcılığa suç duyurusunda bulunma şansım varmıdır? Olay uzerinden 15 gün geçti olay günü ve saati belli.

Çıkarılması gereken ders; biri sizi oldurmedigi surece motorunuzu pert edip kacabilir.

Bi fotograf delil kagit parcasi felan varmi ? Varsa soke soke alirsiniz buyuk ihtimal :) tanidik avukat var felan o hikayelere dusebilir olay. Gecmis olsun

Olay yerinde fotoğraf var kacarken çektim plakası parlamis belli olmuyor.
Araba müşteri arabasiydi sanırım bir daha görmedim. oto tamir servisi isletiyor.
Teshirde edeyim;Sebat otomotiv
Parasından ziyade ugrasmasini, huzurunun bozulmasini istiyorum.
Bi çözüm bulacağım taktım kafayi.

Sti

Gecmis olsun baskan,sanirim pcxturk sayfasinda gormustum sizi. Bu konularda,ozellikle boyle insanlari surundurmek lazim. Adam öldürmeye kasittan bile yurunebilir. Tanidik iyi bi avukat,fitil fitil getirecektir burnundan.

öncelikle geçmiş olsun Polisi aradım geldiler plaka olmadan bişey yapamayiz gibi bişeyler sacmaladilar uzatmadim. demişsin polis saçmalamamışta sen biraz iş bilmezliğnden darbe yemişsin ne yapacak adam kayıt yok rapor kaza yapmışsın plaka almamışsın müneccim değil değil mi adamlar kaza yaptığınızda kesinlikle iyi niyetli olmayın rapor tutun sorun varsa kesinkle anlaşamam sebebiyle ekip çağırın yoksa adamla birebir iletişime geçmek zorunda kalır başınıza iş alırsınız

Son düzenleme:
Sistem sıkıntılı. Polisler eğitimsiz.

Ben su an kaza yapsam birisine vursam ben de kaçarim.

Adam tutanak tutmadan olay yerinden kacmis ama polisler bişey yapmamış. Ne saçmalık. Kamu faydası için savciligin bu işi soruşturması ve olay yerini tutanaksiz veya anlasmasiz terk edenlere ciddi yaptırımlar uygulanması lazım.

Aksi taktirde ben de kacarim. Alacaklı adam ugrassin dursun.

Delil olmasa bile 260 tl çıkmış az bir rakam. Adliyeye gidip suç duyurusunda bulunun. Adamı ifadeye cağırıp nedir bu olay demeleri bile o adama yeter.

Parcalari aldım faturasini götürdüm bugün(260tl), yokuşa sürmeye başladı, 100 lira çıkardı kabul etmedim, sözde hafta içi havale yapacak..

260 TL için yaptığına bakın, Allah belasını versin mi demek lazım, onları tanıyan biri araya girerse tamamını alırsınız, Sebat Otomotiv demişsiniz, mağazanın bulunduğu yan komşulara durumu anlatın, belki kıramayacakları biri vardır, sizin için konuşur...

Benzer olay benimdr basima geldi gece nöbetçisiydi adam ise gec kalmisti numara plaka alip yolladim ayin 6 sinda maasim yatiyo ozaman vercem dedi iyi niyetine güvendim insallah bizde 250 lira icin insanlik olmus demeyiz ama bidahaki kazada allah korusu tabi olursa direk tutanak fotograf selfi ne varsa hepsini cekicem

iyilikten maraz doğar diye bi söz var ya
Böyle durumlarda fazla iyi niyetli davranmamak lazım galiba

O adamı maça yetistirirdim benim motorum yerlerde surunecek adam maça yetişecek kardeş baya sabirliymissin nediyim.kesinlikle öyle bir durumda en az 2 3 foto plakayla beraber alınız,sonrası malesef böyle 100 lira uzatıyor adı insanlar.ikincisi savcılık sen dilekceni verirken soracak kanıt ve meblağ nedir diye kanıt yok 260 tl diyince git kardesim devleti meşgul etme muhabbeti dogacaktir diye düşünüyorum yanlişım varsa düzeltiniz.

tanıdığım biri gidip karşı tarafın anahtarını kaçmasın diye alıyorum diyordu, biraz psikoydu :)

Aradım havale yapmamışsın dedim, artik boşluğunami denk geldi ne oldu 200 lira gönderdi.

Bu olaydan benim çıkardığım ders, 10.000tl üstü motora kesinlikle kasko yapılması gerektiği ve kameranin ne kadar gerekli olduğunu öğrendim.

Benzer olayları yaşayan motorcu çok. Suç duyurusunda da bir halt çıkmıyor kanıt istiyorlar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hocam 260 hasarin 200 tl gondermis 60 lirada sadakan olsun bosver cok karistirma ben bu kazayi yapmadin diyip magdur da edebilirdi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar