Kaza Yaptımm

geçmiş olsun kardeşim Allah beterinden korusun
içinde motosiklet tutkun güçlüyse son motorun olmaz

geçmiş olsun arkadaşım umarım en kısa zamanda saglıgına kavuşursun herşeyden öncesi saglık en önemlisi bu ALLAH yardımcın olsun

gecmiş olsun dostum artık sende milli oldun.. uzulme bende motorumu cok seviyodum 3 kere patlattım 3 kere toplattım :) artık daha cok seviyorum :cat:

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Geçmiş olsun arkadaşım. Motoru boşver, sen iyi ol da gerisi önemli değil. Motorun yedek parçası var ama senin yok.

kardesım gecmıs olsun hasarına uzuldum en onemlısı aılenın bınme etme demelerı sankı bız sucluymusuz gıbı benım cııdıı 3 kazam ufak tefek 4 tane oldu toplam yedı hala vazgecıremedıler baska motorla kafa kafaya gırdım sahının altına gırdım kopege carptım ara sokakta elektrıklı bısıklet cıktı ona carptım 2. kazamdan sonra kaskımıda hep taktım cın mın malı ama ıse yarıyo gene bu pazar ızmıre gıdecem evde babam kıyametı koparıyo otobusle gıt falan dıye olmaz motorcu adam o ruzgarı alacak yoksa rahat edemez dıe azcık ıyıles bak bılınclısın ben de 17 yasımda almıstım ehlıyetı merak etme sendekı motorsıklet askını gorunce dayanamazlar

Dostum çok buyuk geçmiş olsun ılk oncelıkle.senın en azında eksılen bı tarafın yok.2007.10.25 GIR DIREK mugla okçular de gorursun benım kaza fotografları.halıne şukret

geçmiş olsun, Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin, sana bana onlara cümlemize

bu gün kaza raporumu aldım ve sonucu açıklıyorum arkadaşlar sürücü kusurlarından 6 ve 7 ci maddeyi karşı tarafa vermişler 6 madde doğrultu değiştirme manevralarını yanlış yapma 7 madde ise şeride tecavüz etme bendede hiç suç yok gözüküyor evt sonuç bu

nasıl bir rapor bu yaw :S yeni kaza raporlarında böle bişi görmedim ve an az 3 günde sonucu görebiliyorsun hasar dosyasını açtın mı :S

bu gün kaza raporumu aldım ve sonucu açıklıyorum arkadaşlar sürücü kusurlarından 6 ve 7 ci maddeyi karşı tarafa vermişler 6 madde doğrultu değiştirme manevralarını yanlış yapma 7 madde ise şeride tecavüz etme bendede hiç suç yok gözüküyor evt sonuç bu

Geçmiş olsun... Karşı taraf kusurlu bulunduysa, o zaman karşı tarafın trafik sigortası senin motorunun hasarını karşılar... Motorun pert de çıksa 10,000liraya kadar karşılar

Bu gün saat 14.00 sularinda tuzla sahilde sol tarafa dönüş yapmak isteyen bi araçla kafa kafaya çarpiştik....Sonuç itibariyle kaskımın ve montumun yararini gördüm... aractan kaçamayacagimi anladigim zaman nasil olduysa motordan ayaga kalktim ve o şekilde araca carpmiş oldum arac renault traffic idi. kafam arabanin camina çarpti ve cam tuz gibi kırıldı....sagligimde bi sorun yok .... karşilikli anlaşarak tutanak tuttuk şu an motorum ğendik geçit bisiklette serviste eksperin gelip onay vermsini bekliyorum....

geçmiş olsun be abi hayırlısı olsun sana birşey olmasın sağlık olsun yine başlarsın

geçmiş olsun:rendeer:

kötü bir şey yoktur İNŞALLAH:wiinkk:

yaralama kaza bu abi onun için çok uraştım zaten

anladım geçmiş olsun

Bu gün saat 14.00 sularinda tuzla sahilde sol tarafa dönüş yapmak isteyen bi araçla kafa kafaya çarpiştik....Sonuç itibariyle kaskımın ve montumun yararini gördüm... aractan kaçamayacagimi anladigim zaman nasil olduysa motordan ayaga kalktim ve o şekilde araca carpmiş oldum arac renault traffic idi. kafam arabanin camina çarpti ve cam tuz gibi kırıldı....sagligimde bi sorun yok .... karşilikli anlaşarak tutanak tuttuk şu an motorum ğendik geçit bisiklette serviste eksperin gelip onay vermsini bekliyorum....

sedatçım :cyclopsan geçmiş olsun ya üzüldüm Allah korumuş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar