- Konu Yazar
Bu sabah Alsancak şehitler caddesinde Agility cıty ile giderken bir yayaya vurdum.Hızımı 50km tahmin ediyorum ve sağ sokaktan bir yaya elinde 1mt uzunluğunda ayna vardı soluna bakmadı(sanki yolun karşısında adama sağa sola bakma serbest GEÇ)demişler gibi caddenin ortasına doğru yürürken bende yolun karşı şeridine doğru yönelip sıyrılmama imkan vermeden çarpıp düştüm ve asfaltta sürüklenirken karşımdan gelen belediye otobüsünün altını görüyordum,üstüme gelen otobüs durdu!kalkdım yerde yatan motoruma bakıyorum derin derin nefes alıyorum ve ellerim buz gibi olmuştu kaskımı çıkardım ve üstüme baktım sol ayağım ve diz kapağımda sıyrıklar vardı şuan ayak bileğim ağrıyor...bencillik etmeyeyim yayadan bahsedeyim adamın elindeki cam parçalanıyor ve yüzünü kesiyor 16 dikiş atıldı yüzüne ve sol kolu kırık!tedavisinden sonra karakolda oğlu bana babam senden davacı olmayacak sende bizden davacı olma dedi...Sizlere tavsiyem eldivenlerim vardı ve asfaltta kayarken avuçiçlerim yere bakacak şekilde kayıyordum çok işe yaradı en baştada Vemar kaskım.birde asfaltta sürüklenirken kalkmaya çalışmayın takla atmanıza sebeb olabilir!