Evdeyim Şuan DinleniyorumMubarek geçmiş olsun. 70 km az bi hız değil, kazayı yine de ucuz atlatmışsın. Şimdi evde misin?
:cat:gaçmiş olsun .sokak aralarında ve havşaklardan geçerken çok dikkatli olmalı.vatandş arabaya biniyor ama şöförlük tecrübesi yok malesef.
Otoban gibi yol Büyük bir yol oyuzden biraz yüklendim gazaçok geçmiş olsun ama araba sokaktan çıktı dediğine göre şehir içinde gidiyomuşsun, 70 ile. gerçi her şehir içi yol bir değil, bizde sınırı geçiyoruz bazen ama daha dikkatli olmamız lazım yinede.
geçmiş olsun tekrar
Teşekkürler inşallahGeçmiş olsun,dilerim son kazan bu olur..
geçmiş olsun kardeş suç arabda değil içinteki insan görünümlü canlıda
Teşekkür ederim Abi. Ne yazikki yoktu, Evden çıktım bankaya gidiyordum Yakındı bankageçmiş olsun recai kardeşim motor pantolonu varmıydı üzerinde merak etim..
Teşekkürlerçok üzüldüm valla... allah beterinden korumuş,çok geçmiş olsun!!!
acil şifalar dilerim...
Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim 1.000 tl Ye satmıştım. Demekki helal değilmiş :cat:Recai arkadaş,
geçmiş olsun ve son olsun işallah:rendeer:
Arızalı olduğu iddia edilen bir motoru geri alan sahibi olarak sana sadece hlal derim, başının gözünün sadaksı olur umarım:cat:
Kazasız belasız sürüşler.
geçmiş olsun . . .
Teşekkürler arkadaşlargeçmiş olsun Allah kimsenin başına vermesin
Teşekkürler ederim Motordan soğudum€nergy;1964342' Alıntı:hocam çok geçmiş olsun.üzüldüm doğrusu.
sen dikkat etsende,bakalım karşıdaki senin kadar dikkat ediyormu?
Teşekkürler abi Çok doğru yazdıkların Herkese iyi geceler..Gecmis olsun...
Rainer nin sözleri aklima gelir böyle seylerde hep..
Ben motorumu yeni aldigimda sormustum ona..
-"Motorla nelere dikkat etmem gerek rainer"?? (senelerdir araba kullanirim.. Rainer de senelerin motorcusu..)
Bana dedigi..
-"öteki arac sürücüleri icin sen düsünüceksin remzi.. Sakin bunu unutma, onlar icin sen düsünmelisin..
Neyse yinede ucuz atlatmissin.. Daha kötüsü olabilirdi..
Yeniden gecmis olsun..
Allah ondan razı olsun..Kaçmadı..İlgilendi..10-15 dakika kendim de değildim aslında.Filmlerde oluyor Herkesin sesi buğultulu geliyor, Bakıyorsunuz görmüyorsunuz Falan O anları yaşadım Kendime geldimde En az 10 15 arkadaşım olay yerine gelmişlerdi..Hastaneye götürdüler..Uykuda tutmuyor acıdanumarım çarptığın aracın sahibi olay yerinden kaçmamıştır da sana yardım etmiştir..geçmiş olsun.sağlığına hızlıca kavuşman dileğiyle
kardeşim çok geçmiş olsun... birdaha ki gezide bize katılman dileğiyle... en kısa sürede ayağa kalk bekliyoruz....