Kaza yaptım.

Geçmiş olsun arkadaşım, Allah daha kötüsünden korusun.

Güzel, güneşli bir İzmir sabahı ve yollar ıslak. Yol ıslaktı diye geçiştiriveriyoruz, değil mi? Ne kadar normal bir durum!!! Şu ilkel çiçek/çim sulama yöntemi yüzünden daha ne kadar arkadaşımız kaza yapacak acaba? Lanet olası ilgili kurumun lanet olası yöntemle sulama yapan lanet olası herifleri suyun yarısını yola harcadıkları için, biz daha çok "yol ıslaktı kaydım" konulu kaza haberleri okumaya devam edeceğiz. Yol muhtemelen sulama yüzünden ıslaktı.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bununla geçmiş olsun,
en sevmedigim yol sulu yol...:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun
en kötü kazamız böyle olsun

Geçmiş olsun kardeşim sen kendi fikrimcede doğru olanını uygulamışsın ve iyi birisine rastlaman gerçekten güzel birşey böyle güzel olayları görünce kazanın acısını ve tüm masrafları unutuyor insan..

umarım motorundada hasar yoktur...keyifli ve dikkatli sürüşler dilerim..

bol rüzgarlı günler..

geçmiş olsun 10mt sürüklenmişsin ara arada firene bastım demişsin çokta yavaş sayılmazmışsın heralde..

Geçmiş olsun arkadaşım, Allah daha kötüsünden korusun.

Güzel, güneşli bir İzmir sabahı ve yollar ıslak. Yol ıslaktı diye geçiştiriveriyoruz, değil mi? Ne kadar normal bir durum!!! Şu ilkel çiçek/çim sulama yöntemi yüzünden daha ne kadar arkadaşımız kaza yapacak acaba? Lanet olası ilgili kurumun lanet olası yöntemle sulama yapan lanet olası herifleri suyun yarısını yola harcadıkları için, biz daha çok "yol ıslaktı kaydım" konulu kaza haberleri okumaya devam edeceğiz. Yol muhtemelen sulama yüzünden ıslaktı.

Evet senin söylediğindende çok kaza yaşanıyordur. Ama benimki mazottu ve sudan dahada berbet kayıyor, lastiklerim ısınmış olmasına rağmen sabun gibiydi.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:48 PM ----------

geçmiş olsun 10mt sürüklenmişsin ara arada firene bastım demişsin çokta yavaş sayılmazmışsın heralde..

Hızım 60 şı geçmesi imkansızdı çünkü sık sık kilometreye bakarım ve bakdığımdada 50 ile 60 arasındaydı.

Geçmiş olsun inşalah ilk ve son kazan olur

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:02 PM ----------

Gecmiş olsun Allah büyük kaza vermesin

Geçmiş olsun.Allah bir daha yaşatmasın.Bu gidişle galiba bir diğer ucunu görebildiğimiz yolda dahi kaygan zemin varmış paranoyasıyla motosiklet kullanacağız.

Arkadaşlar hepinize yorumlarınızdan ve geçmişolsun dileklerinizden dolayı teşekkür ederim. Allah c.c. hepimizi korusun. Kazasız belasız sürüşler dilerim.

çok büyük geçmiş olsun. Harbi insaflı adammış şahinin şöförü yoksa ne dingiller var memlekette ..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar