Kaza yaptım.

Evet arkadaşlar bugün sabah 8:30 sıralarında ilk kazamı yaptım. Hata bende değildi ama yinede masraf bize çıktı. Genelde sakin ve yavaş motor kullanırım. Sabahta her zamanki gibi sakin bir şekilde yolumda gidiyordum 3 şeritli yolda hızım 50 60 civarıydı kırmızı ışığın yandığını uzaktan farkettim ve lambaya göre hızımı ayarladım önümde giden beyaz şahin yavaşladı bende ona yaklaşık 10 15 metre mesafede takip ederek yavaşlamaya başladım ki son anda farkettim yer ıslak ve parlak ve o anda fireni bıraktım ama şahin kırmızı ışıkta durunca tekrar firene basmak zorundaydım ve olan oldu motor sabun gibi kaymaya başladı, tek yapılacak şey motoru yan yatırmaktı ve yan yatırdım motorla beraber 10 metre kadar kaydık ve motorun arka lastiği öndeki aracın tomponunun sol tarafına çarptı ve dönerek benimle beraber iki aracın arasına girerek durdu benim başımda kaskım vardı başımı solda duran aracın arka tanponuna çarptım motordada bişey yoktu ama şahinin arka tampon kırılmıştı ve sol ön kapının en alt bölümüde 10 cm çizilmiş. Şahin sürücüsü arkadaş insaniyetli bi arkadaşmış hemen benimle ilgilendi bişeyim olupolmadığını sordu bende bişey yoktu sadece kaskın ön camı açıktı ve nasıl olmuşsa burnumu soldaki aracın tanponuna çok hafif çarpmışım sadece burnum sızlıyordu. Neyseki kimsenin canını acıtıcak bi şey yoktu ortada arkadaşın aracını sanayide tamir ettirdim ve helalleştik sağolsun iyi insanmış. İşte böyle ilk kazamı gerçekleştirmiş oldum inşallah son olur.

Çok geçmiş olsun hafif bir kazaymış umarım son olur. Olayların tatlıya bağlanması ve yara almamanız sevindirici.

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun.

Geçmiş olsun.. Allah beterinden korusun..

Islak zeminlerde dikkat.. Lastikleriniz soğukken (motoru ilk yola çıkarttığınızda) dikkat..

Geçmiş olsun.. Allah beterinden korusun..

Islak zeminlerde dikkat.. Lastikleriniz soğukken (motoru ilk yola çıkarttığınızda) dikkat..

Evet lastiğin ısınıp hamur gibi olması lazım. Anlıyorsun zaten ilk yola çıktığında motor tutmuyor abi.

Bu arada kaza geçiren arkadaşım geçmiş olsun. Yine güzel bi kaza atlatmışsın, yerinde ve zamanında karar verip motoru bırakmışsın. Olay da tatlıya bağlanmış. Şahin dersin ama içindeki adamın yüreği temizmiz. Arabanın imajı kirlenmiş hep apaçiler tarafından kullanıldığı için.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gecmiş olsun hayat tecrübedir sende tecrübe edinmiş oldun bi şeyler basa gelmeden daha ıyı anlanamıyo kazasız keyıflı surusler

geçmiş olsun arkadaşım gecenlerde aynısı benım de başıma geldi yol dar iki araçın hiç bir tarafından gecemıyorum önümde halk otobusu yer kuru belli hızda hepımız gıdıyoruz otobus ün altından piyango gibi ıslak zemın çıktı otobus te ilerde durdu ben kayıyorum motoru yatırma şansım yok kafadan vuracağım sonra tekerlek yere tutundu file sinek konmuş gibi otobuse dokunduk cok şükür

geçmiş olsun arkadaşım gecenlerde aynısı benım de başıma geldi yol dar iki araçın hiç bir tarafından gecemıyorum önümde halk otobusu yer kuru belli hızda hepımız gıdıyoruz otobus ün altından piyango gibi ıslak zemın çıktı otobus te ilerde durdu ben kayıyorum motoru yatırma şansım yok kafadan vuracağım sonra tekerlek yere tutundu file sinek konmuş gibi otobuse dokunduk cok şükür

Çok geçmiş olsun :) :) :)

Sağol dostum sanada geçmiş olsun. Türkiyede böyle kazalar çok yaşanır sanırım.çünkü yollar hep aynı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun dostum, umarım bu son olur:rendeer:

Büyük geçmiş olsun.Sana ve başkasına bişey olmaması sevindirici.
Allah daha büyük kaza vermesin....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar