kaza yaptım!!!!

arkdaslar az once benim salaklığımdan mütevekkil yolumda normal 30-40km/s giderken arkamda bi korna sesleri acı acı bağıran lastik sesleri falan dedim nooluyor sadece 2 sn liğine arkdamı dondum:farao: sonra onumde beyaz bi duvar ve noolduğunu anlamadan motor üzerinde bir takla.sonra g.t üstü yere oturus..
takla atarken düşündüğüm sey motorun süspansiyon boruları yamulduğuydu.motoru kaldırdım 2-3 kere üzerine abandım falan ama bi anarmollik hissedemedim.eğer süspansiyon borularımda bi eğiklik bişi olduğunu nasıl anlayabilirim??? kafamı cok kurcalıyor

geçmiş olsun.....
kaportacılara git sor,o adamların gözleri alışmıştır artık yamukluk düzelte düzelte. :)

geçmiş olsun.
ama duvara dogru giderken neden arkana bakıyorsun?

geçmiş olsun...buradan sana kimse yardımcı olamaz olsa da yanlış bişi söleyebilir...bence en iyisi bi ustaya rica et baktır.....daha sağlam olur aklındada kalmaz..

Geçmiş olsun az önce bende kaza yapıyordum neyseki ucuz atlattım.Şimdi eve geldim elim ayağım titriyor.Taliği yoldan çıkan brodway model arab sürücü beni görünce yolun ortasında öylece kaldı basireti bağladı korna filan çaldım ama tık yok arka tampona kıl mesafesinden geçtim gittim.

geçmiş olsun

olayı tam olarak alalım duvarı kim oraya koymuş. arkandakiler neden kornaya basıyordu.

ön düzen de sorun varsa sallama yapar yavaş giderkende hafif elini bırakacak gibi yap çekmeye başlarsa tutrasın gidonu. tornada eğikliğine bakıyorlar

Arkadaş büyük geçmiş olsun işallah bu kadarla kalır kaza hikayen.

Ön Maşa/Çatalda bir eğiklik var ise bu en önce sürüş esnasında kendini belli eder. Motorda sağa sola çekme var ise sorun da var demektir. Çok az eğilme durumlarında arkadaşımızın belirttiği gibi, uygun, düz bir yolda ellerini gidondan çekerek de test edebilirsin:) Tekrar geçmiş olsun

Geçmiş olsun aynısı banada oldu ben tarlanın ortasındaki koca taşa çarptım :)
Amortisörler zorlanmadan girip çıkıyorsa problem yoktur.

Yolda hissetmiyorsan büyük ihtimalle eğilme yoktur. Eğer hissediyorsan da yüzde 90 kolay düzelecek birşeydir. Motorcuya götürürsün, ön lastiği sabitler, gidonu sağa sola zorlar, düzelir. Kafana takma.

Daha bariz bir eğik olsa zaten görürsün.

Geçmiş olsun.

geçmiş olsun

olayı tam olarak alalım duvarı kim oraya koymuş. arkandakiler neden kornaya basıyordu.

ön düzen de sorun varsa sallama yapar yavaş giderkende hafif elini bırakacak gibi yap çekmeye başlarsa tutrasın gidonu. tornada eğikliğine bakıyorlar

duvar değildi :mrgreen: bana bi anlık duvar gibi geldi cunku her taraf beyazdı.şu opel combo lar varya o duvara carptım.dediğini yapmıstım yolda ellerimı bırakıyorum sağ sola falan cekme yok.genede bi ustaya baktırmakta fayda var herhalde.nerden baksan 30 la vurdum arkadan eğer bişi olmadıysa borulara helal olsun hondaya

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar