kaza yaptım:(

çok gecmıs olsun arkadasım oluyo boyle salak soforler dunyanın heryerınde var gecenlerde bıtanesıde sollamaya gırerken bana carptı bız ne kadar dıkkatlı olsakta dort tekerı suren salaklar cıkıyo karsımıza ALLAH hepımızı korusun o salaklardan

abilerim ablalarım arkadaşlarım hepinize teşekkür ederim iyi dileklerinizden dolayı herkeze türkiye yollarında sabır kazasız belasız sürüşler diliyorum..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun.Araba kullananlar motosikletlere hiç dikkat etmiyorlar malesef.

Çok geçmiş olsun arkadaşlar, bu kadarıyla atlatmanıza sevindim, tekrarlamaması dileğiyle..

çok gecmıs olsun arkadasım oluyo boyle salak soforler dunyanın heryerınde var gecenlerde bıtanesıde sollamaya gırerken bana carptı bız ne kadar dıkkatlı olsakta dort tekerı suren salaklar cıkıyo karsımıza ALLAH hepımızı korusun o salaklardan

Bir de o 4 tekerli salaklardan biri bugün ben ana yoldayken tali yoldan zart diye önüme çıktı, önceden gördüm ama yol benim olduğundan bir miktar hız kestim yalnızca, bu salaksa yola bakmadığından zank diye yola atınca kendini ikimiz de frenleri kilitledik, ne yapsa beğenirsiniz, korna çaldı ve el kol işareti yaptı:pr: İnip üzerine yürümediysem aileme olan sözümü tutmaya çalışmamdandır, ha ne kadar sürer onu bilemem..

geçmişolsun arkadaşım inşallah kırıgın ciddi degildir alcıyla gecer 3 ay cekersin 1 seneye eskisi gibi olur berbat bişi benim başıma geldi bi ihtiyacın olursa söle tekrar geçmişolsun

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun arkadaşım. ucuz atlatmanıza sevindim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar