kaza yaptım:(

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Çok geçmiş olsun, umarım en kısa sürede iyileşirsiniz.:rendeer:

çok geçmiş olsun.allah acil şifalar wersin.aynı şekilde kaza bende yaptım.sinyal vermeden sağa dönen bi arabaya çarptım.allahtan ben bacak ve omuzdaki sıyrıklarla kurtardım.tekrar geçmiş olsun.

herkeze iyi dilekleri için teşekkür ederim iyiki mt üyesiyim we sizler varsınız allah kimseye yaşatmasın..

Kardeşim çok geçmiş olsun.... Allah Korumuş aman dikkatli olalım o sinyalsiz dönenler hayatımızı mahfedebilcek hareketler yapıyor bende çok korkuyorum artık yaa :S Lanet olsun.... Bol Şifalar Kardeşim arkadasına da bitane tam kask al lütfen... Arkadaslar Kask Seçerken Nolur Fullface yani tam kapalı kask tercih edelim lütfen :cat:

abi ne olursa olsun scooter da dikkat , bi kere motorda dikkat aman Allah korumuş.

geçmiş olsun arkadaşım ALLAH acıl şifalar versın sinyal vermeden dönen ....... bırde tam dönerken sınyal veren daha tehlıkelisi sinyal verınce hemen döneceğini yada sollama yapacağını zanneden ya kardeşim siz hangi mandırada yetiştiniz sizin yetiştiğiniz mandırada yaşayan öküzler bile topluma faydalı olmak için yaşıyorlar tekrar gecmiş olsun kardeşim .YAZ GELDİ BU GÜN SU DAĞITICILARI VE KABABCI MOTORCULARI TANIMLAMA BU HEPSİ KASKSIZ DOLASIYORDU. HİÇ BİRŞEY BİLMİYORSANIZ İNTERNET BASINDA CET YAPACAĞINIZA BİNDİĞİNİZ KULLANDIĞINIZ MOTOR HAKKINDA BİLGİ SAHIBİ OLUN İŞ VERENLER SİZ DAHA COK VEBAL ALTIDASINIZ

geçmiş olsun acil sifalar arkadaşım haklısınn görsünler artık farımızı 4 tekerlekler

geçmiş olsun arkadaşım Allah beterinden korusun daha kötüsüde olablirdi.:rendeer:

çok geçmiş olsun.inş bi an önce gecer tum yaralarınız.haklısın kasksız motora binmek intihara teşebbüsten başka bişi degildir diye düşünüyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar