kaza yaptım:(

dün akşam saat 8 sularında beylikdüzünde kaza yaptım:(yola sinyalsiz giren bi aracı son anda farkettim ve arabya çarptım:(motorla birlikte sürüklendik ayağım kırıldı ve sürüklenmeden dolayı vücudumda sıyrıklar oluştu..arkamdaki kız arkadaşım ise sıyrıklarla kurtuldu..abilerim arkadaşlarım lütfen kasksız yola çıkmıyalım canımızı kasklarımıza borçluyuz.tam kapalı kask kullanmaya özen göstereilim birde kız arkadaşımda yarım kasak olduqundan yüzünde sıyrıklar oluştu daha kötü şeyler olabilirdi.Ve artık şu 4 tekeri sürenlere bişeyler yapalım lütfeenn!:salut:Allah kimsenin başına vermesin:pale:

allah korumuş arkadaşım...çok büyük geçmiş olsun....rabbim acil şifalar versin....şu sinyalsiz dönenlere öyle gıcık oluyorum ki anlatamam...kasklı olmanız hayatınızı kurtardı belkide....acil şifalar ikinize de....:rendeer:

İkinizede geçmiş olsun, kazayı ucuz atlamanız sevindirici. Diğer yandan bahsettiğin üzere her kullanıcının Full Face kask kullanmasını bende destekliyorum. Tekrar geçmiş olsun der, eski sağlığınıza bir an önce kavuşmanızı dilerim. :rendeer:

Fullllllllll Dikkat

allah korumuş arkadaşım...çok büyük geçmiş olsun....rabbim acil şifalar versin....şu sinyalsiz dönenlere öyle gıcık oluyorum ki anlatamam...kasklı olmanız hayatınızı kurtardı belkide....acil şifalar ikinize de....:rendeer:

büyük geçmiş olsun motor kazaları biraz daha riskli biliyorsun fulllllll DİKKAT.

cok gecmıs olsun ıkınızınde hayatta olması cok sevındırıcı ;)

hepinize teker teker teşekkür ederim allah kimsenin başına wermesin hele artçısı war ise 2 kat daha fazla korusun:salut:

büyük geçmiş olsun.Allah beterinden korusun.Her şeyin ful'ünü seviyoruz da neden çoğumuz fullface kask sevmiyoruz anlam veremiyorum.

çok geçmiş olsun
malesef trafikteki 4 teker kullanıcılarına yapılabilecek hiç birşey yok. ancak ehliyet alırken bi süreliğine motosikletle trafiğe çıkma zorunluluğu gelirse motosikletleri fark ederler ve ona göre davranırlar... buda malesef çok kolay bişi değil :pale:

Geçmiş olsun, İnşallah bir daha böyle bir olumsuzlak yaşamazsın.

Dün de, bir vatandaş burada konu açıp yazmıştı "Her zaman kask kullanmıyorum, kısa mesafe gidiyorum" diye.Bunun, kısa mesafesi uzun mesafesi yok.

bende alışveriş merkezinden arkadaşımı eve bırakmak için çıkmıştım yola ve arası taş çatlasın 1 km mesafe kask takmasaydım şuan burda olmıyabilirdim..bana çarpan araç sürücüsününde kaçması ona ne kazandırdı bilmiyorum ama allah bi yerden çıkartır:pr:

çok geçmiş olsun Allah korumuş arkadaşım Allah daha beterinden herkesi korusun

çok geçmiş olsun kardeşim. şükür ikinizde sağsınız. en güzel haber bu. ayağın kırılmış, benimde dün iş yerinde iş kazasından kaynaklanan bi hatadan dolayı ayağım kırıldı:p şu aralar aynı kederi paylaşacağız sanırım.

tekrardan geçmiş olsun. :rendeer:

dün akşam saat 8 sularında beylikdüzünde kaza yaptım:(yola sinyalsiz giren bi aracı son anda farkettim ve arabya çarptım:(motorla birlikte sürüklendik ayağım kırıldı ve sürüklenmeden dolayı vücudumda sıyrıklar oluştu..arkamdaki kız arkadaşım ise sıyrıklarla kurtuldu..abilerim arkadaşlarım lütfen kasksız yola çıkmıyalım canımızı kasklarımıza borçluyuz.tam kapalı kask kullanmaya özen göstereilim birde kız arkadaşımda yarım kasak olduqundan yüzünde sıyrıklar oluştu daha kötü şeyler olabilirdi.Ve artık şu 4 tekeri sürenlere bişeyler yapalım lütfeenn!:salut:Allah kimsenin başına vermesin:pale:

geçmişolsun ALLAH şifa versin ayağın için üzüldüm :cyclopsan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar