Kaza Yaptım

dun gece saat 12 sıralarında bızım burda pıyale pasa bulvarında arabanın sollama yaparken hıcbı sucum yokken bana carpıp yere dusurdu yaklasık 50 metre kadar suruklendım ve durmadan kacıp gıttı bı cekıcı tarafından sanskı pılakasını aldım sabaha kadar hastanede musade altındaydım ıkı tane serum takıldı kaburgamda zedelenme ve karın boslugumda soylumalar meydana gelmıstır motorumdada baya bı masraf olustu ALLAH kımsenn basına vermesın aman arkadaslar dıkkatlı olun ortalık serefsız dolu gece yarısı bırakıp kactı bızı ARABANIN AUDİ- A5 GIRİ RENKTE 34.GL.3071 eger gorenler oluırsa benı ararlarsa sevınırım cep tel 0537,279,41,14 bız abımlerle arabayı arasırdık kıralama sırketıne aıtmıs ancak polıs gelırse kıme kıraladıkları soylıceklermıs bende savcılıktan suc duyurusunda bulundun inşallah ben onlardan once bulurum

arkadaslar bana carpıp arabayı eger bıyerde gorursenız ınsanlık namına bana haber verırsenız gercekten cok sevınırım boyle serefsızler hepımızın karsısına cıkabılıyo yardımlarınızı beklıyorum araba gri renkte 2009 model audi A5 plakası 34 GL 3071belkı bı yerlerde karsınıza cıkarsa sadece benı aramanız yeterlı olucaktır sımdıden herkese cok tesekkurler cep no 0537,279,41,14 (SELAHATTİN BAYLAN)

çok geçmiş olsun
en korktuğum kaza şekillerinden birisi benim de başıma geldi
inşallah en kısa sürede yakalanır
vurması bir hata kaçması ise tam bir insanlık ayıbı hatta bilerek vurduysa hayvanlık
acil şifalar dilerim

Geçmiş olsun! Acil şifalar Allah beterinden saklasın Dostum. Suç duyurusunda bulunman iyi kesin sonuç alırsın merak etme...

Çok geçmiş olsun arkadaşım.Trafikte bu ................lardan çok var maalesef.

çok geçmiş olsun bilader verilmiş sadakan varmış...
arabayı bulursan banada haber ver...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun, sen bul o haysiyetliyi sen de ona çarp kardeşim bunlar ancak kendileri gibi ayı olunca anlıyorlar bazı şeyleri Türkçe ve insanlıktan uzaktalar zira :pl:

cok tesekkurler arkadaslar kendısını arıyoruz su an zaten kıralama sırketıne tekrardan bı ugrucaz konusturmaya calısıcaz bı sekılde soylıcekler artık o zaman bakalım nsl oluyomus gece yarısı yaralı bırını bırakmak yol ortasında

yuh be kardeşim hadi bi halt yedin çarptın hiç mi merak etmezsin adama bişey oldumu diye...:pr:
çok geçmiş olsun dostum.

Geçmiş olsun, biz ne kadar dikkatli olursak olalım bazı hayvanatlar dikkatli olmuyor maalesef :pr:

gecmiş olsun kardeşim peşini bırakmayın ............ sağlığın ne durumda şimdi

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Çok geçmiş olsun.:rendeer:

askon kardes su an saglıgım ıyı hemen hemen belımde bıkac soyukluk var bırde kaburgalarımda zedelenme var ıste nefes alıp verırken zorlanıyorum o kadar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar