Kaza Yaptım

zaten korkudan masrafları karşılıyo bizim mahallede oldu da herkes toplanınca biraz:) korktuda ondan
siz siz olun mahallede yavaş gidin

mesela ben mahallede hızlı gidiyorum bi kaza yapsam Allah korusun
haklı da olsam olacaklar belli

hemen gelecekler sen zaten hızlı gidiyodun kaza yapacağın belliydi diyecekleri kesin

en sonunda bak gördün mü kaza yaptın diyecekler yani dilin kemiği yok

Arkadaşım tekrar gecmiş olsun benımde sağ bileğim kırılmıştı bilirm . Allah herkezi kazadan beladan korusun

oğuz çok geçmiş olsun benzer bir kazayı geçen yıl mayıs ayında bende yapmıştım ve motorum pert olmuştu ne olursa olsun karşı taraf %100 suçlu olduğu için dava açmayı unutma derim

.
Mevki beşyıldız bu arada
Tekrar tekrar sağolun..:rendeer:

Son düzenleme:
Arkadaşım geçmiş olsun kaza yaptığın yeri resimlerden gördüm biliyorum o yeri antalyaya gittiğimde o marketin az ilersinde bi sitede kalmıştım yolda genelde çok fazla geçen araç olmuyordu ben gittiğimde(2007 ağustosu) onlarda kimsenin olmamasını fırsat bilerek yarış yaptılar herhalde ama sonuçları dahada kötü olabilirdi.

Tekrar büyük geçmiş olsun diyorum trafik sigortasını yaptırıcakmışsın en ucuz şirkette HDİ sigortadır istanbul plakalılar 34 ytl falan yeni tescili antalyada acentesini bulamazsan yaz ben yardımcı olurum sana

benimde motorumun pert parası karşı tarafın zorunlu trafik sigortasından karşılanmıştı ama diğer zararlarım sebebiyle ve birazda bana yapılan muamele yüzünden ben dava açtım kasko kask ve koruma masrafını karşılamıyor onları karşı taraftan halletmeye çalışmanı öneririm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar