Kaza Yaptım...

herkese teşekkür ederim...lütfen kendinize dikkat edin benim kadar şanslı olmayabilirsiniz...

Büyük geçmiş olsun...:pale:

Eksper gelene kadar bir yerini sökmeyin ve söktürtmeyin...:cat:
Servis tanıdık ise biraz fazla hasar yazdırsın...(Benden duymuş olma):pYazdığı parçalarında parasını alınca motosikletini yenilersin..Sıfır alırsın..

Hade geçmiş olsun..En büyük kazan bu olsun...:rendeer:

Eksper gelene kadar bir yerini sökmeyin ve söktürtmeyin...:cat:

valla kırılmış yerlerini kopartıp cıkardık ıns. problem olmaz cunku arabyla tasımak ıcın ve motorun hasar gormemesı ıcın yapmak zorundaydık ama aynalar krılmıstı sapını cıkarıdk ıns. ona bısey demezler

Geçmiş olsun kardeş.Keşke daha boş bi alanda deneseydiniz akrobasileri.Neyse, en kötü kazanız böyle olsun.:rendeer:

herkese teşekkürler.... bu başlığı açmamın sebebi ben yaptım siz yapmayın belki bi yararım olur..

dostum senin kaza benimkinden beter olmuş vallaha. çok geçmiş olsun.fena olmuş motor.inşallah yaşamazsın birdaha böyle şeyler

Bence 600 çıkmaması gerekli. Çünkü bende bu şekilde kaza yapmıştım. Benimki okadar çıkmıştı ki benim kaza yaptığımda mondialde bir ön amortisör 73 liraydı. şimdi 50 lira seviyelerinde dolaşıyor.

Çok çok geçmiş olsun.

asm

Geçmiş olsun. Şükür ki birşey olmamış kimseye

Haybeye bir zarara malolmuş bu el freni çekme olayı (neyseki maddi bir zarar)

Bence 600 çıkmaması gerekli. Çünkü bende bu şekilde kaza yapmıştım. Benimki okadar çıkmıştı ki benim kaza yaptığımda mondialde bir ön amortisör 73 liraydı. şimdi 50 lira seviyelerinde dolaşıyor.

Çok çok geçmiş olsun.

hocam bunlarda grenajlar çok fazla onlarında baya bi etkisi oldu..

gecmis olsun ucuz yirtmissin..ama tekrar soyluyorum araclara veya herhangi bi yere carpacaginizi anladiginiz an .motosikleti yatirin..yoksa ucusa gecersiniz..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar