Kaza Yaptım...

Dün gece arkadaşlarla yaptığımız hata pahalıya mal oldu kaskım olduğu için ve iyi şekilde düştüğüm için kazayı ucuz yırtttım....motorun önü tamamen iptal oldu 600 ytl civarı masraf çıkar dedi servis....

kardes gecmıs olsun aman yaa dıkkat edelım....cana gelecegıne mala gelsın kardes...bu arada kaskın oldugu ucun cok sanslısın...evet kaskın faydası bır kez daha ortada...

geçmiş olsun size birşey olmaması sevindirici.
boşver 600'ü isterse pert olsun canınıza bir şey olmasın

olayın nasıl gerçekleştiğini anlatır mısın?bide 600 ytl kadar bir masraf çıkacağını unmam.başka servislerden de fiyat al derim..geçmiş olsun :rendeer:

Geçmiş olsun :rendeer: En kötüsü böyle olur insallah.
Arkadaşlarla yaptığımız hata pahalıya mal oldu. Ne yaptınız hatanız neydi...??
Ben yazana kadar söylemişsin.

büyük geçmiş olsun abi cana geleceğine mala gelsin sen iyiysen boşver gerisi önemli değil kaza nasıl oldu acaba

Geçmiş olsun :rendeer: En kötüsü böyle olur insallah.
Arkadaşlarla yaptığımız hata pahalıya mal oldu. Ne yaptınız hatanız neydi...??

2 mesaj yukarıda açıkladım :)
Bu arada tutanak tutturduk karşı taraf zaten arkadaşım arabanın kaskosu vardı %100 hatalı yazdılar benim motorumuda onun sigortası + kaskosu ödeyecek... bu arada motorun ön tarafı komple gitti resimler kalitesiz çokta kırık yerler var...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Geçmiş olsun..... :rendeer:

Bence yaptırma 600 ytl ye... Yenisi daha ucuza gelir hemde yeni olur... :cat:

geçmiş olsun cana bi şey olmasında gerisi boş hepsinin telafisi vardır....

Bu arada tutanak tutturduk karşı taraf zaten arkadaşım arabanın kaskosu vardı %100 hatalı yazdılar benim motorumuda onun sigortası + kaskosu ödeyecek... bu arada motorun ön tarafı komple gitti resimler kalitesiz çokta kırık yerler var...

geçmiş olsun arkadasım... karsı tarafın sıgortası yaptırcaksa tespitten once bi kaç yerini daha kırsaydın yan grenajlar falan onlarda yenılenmıs olurud :cat:

karşı taraf kusurlu büyük ihtimal.sigortası öder sen merak etme :) geçmiş olsun yeniden :)

samimi söylüyorum bu mesajı okumadan çarptığınız aracın arkadaşınız olduğunu anladım:cat:

bu işler şakaya gelmez iyiki size birşey olmamış geçmiş olsun:rendeer:

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Geçmiş olsun arkadaşım. Sende bişey yok çok şükür, gerisi önemli değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar