Kaza Yaptım!

butun yorumları okuyamadım fakat soylenmediyse ben uyarmış olayim :cat:
kafanı sert bi yüzeye çarğtıysan şiddetle kaskını deiştirmedi öneririm, aklında bulunsun. Allah korusun daha kötü birşey olursa hasarlı kask sana zarar bile verebilir.

Aynı şeyi bende düşündüm desemm...
Bide şu aklıma geldi ben ölsem buraya ölüm haberimi kimse yazmaz::saad::
@PIERzig Kardeşim,sanırım son zamanlarda duyduğumuz acı haberlerin etkisi altında kalıp biraz depresif takılmışsın.Artık daha güzel şeyler konuşma zamanı geldi bence.Hem senin gibi hayat dolu bir gencin daha güzel beklentiler ve temenniler içinde olması lazım.Üzüldüm doğrusu.Ağzından yel alsın...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun abı yaaa.....ıyıkıde sana bısey olmamıs....

Geçmiş olsun. Valla sıkılsakda kask, mont ve dizliksiz 10 metre bile gitmemek gerkeiyor. Hatta ben eldivenlerimi bile giyiyorum.. Çünkü düşme anında ellerde ciddi zarar görebiliyor.

@PIERzig Kardeşim,sanırım son zamanlarda duyduğumuz acı haberlerin etkisi altında kalıp biraz depresif takılmışsın.Artık daha güzel şeyler konuşma zamanı geldi bence.Hem senin gibi hayat dolu bir gencin daha güzel beklentiler ve temenniler içinde olması lazım.Üzüldüm doğrusu.Ağzından yel alsın...

bir tanıdığın forumdanki elbette yazar, yanlız bunları dusunmemek lazım, burada bir zevk bir hobi için toplanıyoruz bu kötü haberler elbettte çok üzücü fakat genel bi karamsarlığa yol açmamalı duyduğumuz haberler :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar