Kaza yaptım

Merhaba arkadaşlar
Geçtiğimiz günlerde maalesef kaza yaptım çok şüküt iyiyim .
Çevre yolunda en sağ şeritten 50-60 kmh ile giderken en soldan yan yola girmek için aniden 2 şerit atlayan araba sürücüsü bana yandan vurdu neyse 100 kusurlu karsı taraf çıktı şimdi benim motorum pert durumda ve perte çıkacak adamda sigorta ve kaskosu var benim alacağım para ne kadardır ? Motorun 2. El piyasası benimki gibi olanlar( 450-500)
(Şikayetci oldum adamın aynı şeyden 3. Kazası)

Motosikleti
Honda CB125F
Geçmiş olsun
Motorunuz servise bırakılınca servis hasar ihbarında bulunup dosya açılacak
Sigorta eksperi parça/işçilik listesini sigortaya iletip ön rapor gönderecek
Sigorta motora piyasa rayiç bedel çalışması ve sovtaj ihalesi yaptıktan sonra size fiyat bildirimini yapacak.
Kazada yaralandıysanız yine karşı araç sigortasından maddi tazminatta talep edebilirsiniz.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Merhaba arkadaşlar
Geçtiğimiz günlerde maalesef kaza yaptım çok şüküt iyiyim .
Çevre yolunda en sağ şeritten 50-60 kmh ile giderken en soldan yan yola girmek için aniden 2 şerit atlayan araba sürücüsü bana yandan vurdu neyse 100 kusurlu karsı taraf çıktı şimdi benim motorum pert durumda ve perte çıkacak adamda sigorta ve kaskosu var benim alacağım para ne kadardır ? Motorun 2. El piyasası benimki gibi olanlar( 450-500)
(Şikayetci oldum adamın aynı şeyden 3. Kazası)

Geçmiş olsun. Sizde bir şey olmamasına sevinin derim.

Motor perte çıkınca sigortalar genellikle rayiç bedel diyorlar ama malesef yine zarar girersiniz. kaskonuz olsaydı biraz iyiydi ama şimdi karşı tarafın trafik sigortası ne kadarına kadar sorumlu, gerisi karşı tarafın kendisinden tahsil edilecek sanrım. Şimdiden iyi bir avukat bulsaız ya d aavukat tanıdıklarınızla samimiyetinizi arttırsanız iyi olur. Avukatsız iş yapmayın yanlış bir işlemden zarara girmeyin.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gecmis olsun.. Karsı tarafın trafik sigortası 170k (gunceli buydu diye anımsadım) kadarı karsılıyor, kalanı kaskosundan alacaklar. Bu tarz durumlarda eksper ilanlara bakıp en dusuk , en yuksek , ortalama gibi degerlere bakıp arasında birsey belirliyor diye biliyorum. Daha fazla bilgisi olan arkadaslar vardır tabii.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Geçmiş olsun. Cana geleceğine mala gelsin, siz iyisiniz umarım? Acenteniz size yol gösterecektir. Kaskonun verdiği miktarı az bulursanız pazarlık edersiniz, asla ilk önerdiklerini kabul etmeyin. Eğer oradan piyasaya göre bir kaybınız olursa ayrıca tazminat davası açma hakkınız zaten vardır. Tanıdık bir avukat varsa bir fikrini alın. (Avukatlara dikkat edin yalnız, para kazanmak için gereksiz yönlendirmeler de yapıyorlar, çok zarar olmuyorsa ek dava işine girmenizi tavsiye etmem, değmez...)

Geçmiş olsun. Adam da 3.kez aynı şekilden kaza yapıyorsa kronik kazma demektir. Umarım başkalarının güvenliği için ehliyetine süresiz el konulur

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Konu sahibine geçmiş olsun.

(Avukatlara dikkat edin yalnız, para kazanmak için gereksiz yönlendirmeler de yapıyorlar, çok zarar olmuyorsa ek dava işine girmenizi tavsiye etmem, değmez...)

Müminlikten istifa edip apateist olmadan önce "avukatlar ile muhasebecileri yakıncaya kadar" cehennemde odunun biteceğine inanırdım.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Geçmiş olsun.
Umarım motosikletinizin değerini alırsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar